Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chłopak masturbuje się używając owoców

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem 11 miesięcy ostatnio powiedział mi a raczej odkryłam że wpycha "swoją męskość" w dziurę w pomarańczy.. nie darowalam mu pytań jak zobaczyłam ten przedmiot który przypominał sztuczną pochwe zresztą zostawił go przy łóżku więc domyślilam się i czekałam aż wróci do pokoju i wydarlam sie po nim.. i sam się przyznał bez żadnego wstydu opowiedział o tym jakby to było cos CODZIENNEGO I NORMALNEGO i przy tym się ŚMIAŁ.. nie wierzyłam w to co słyszę do tego przyznał się że używa naszych prezerwatyw bo jak trzy lata temu wsadził bez to trzymał go godzinę pod wodą, tak go piekło.. żałosne.. widzimy się co 2 tygodnie i to ohydne według mnie.. ogólnie mastubracja będąc w związku nie jest przeze mnie akceptowana... a tu taka dewiacja.. co zrobiłybyście na moim miejscu? Było tak pięknie.

Gość Naturalna94
Nie rozumiem co ci przeszkadza w tym, mysle ze na pewno przez te 11 miesiecy mialas w pochwie jakis wibrator lub owoc typu banan. Jesli ci to przeszkadza to pogadaj z nim i sama nie masturbuj sie jak to kazesz robic jemu. Pozdrawiam

Gość gość
Tak, zdarzyło mi się włożyć ale z ciekawości na parę sekund, dildo nawet mi kupił ale zostało u niego, martwe rzeczy w ogóle nie sprawiają mi przyjemności, wcześniej nic sobie nie wkladalam bo bolalo bo bylam dziewica i nie mastrubuje sie będąc w zwiazku ale to już inny temat. Zakazalam mu takich praktyk i powiedział że okej że w ogole nie będzie się masturbowal, przesada. Jak jest w związku niech się trzyma i niech łączy uczucie zaspokojenia ze sferą uczuciową a robiąc takie coś za plecami dziewczyny znaczy że nie jest to dla niego nic wyjątkowego i połączonego z miloscia.

Gość gość
obciagnij mu z polykiem

Gość gość
Moim zdaniem, dobrze zrobiłaś że zakazałaś mu masturbacji. Skoro ma ciebie, to po co mu pomarańcza ? Niech się zdecyduje. Kobieta albo owoce.

Gość gość
No robię to i jestem w tym perfect ale nosi chłopaka przez 2 tygodnie. Tak go za parę dni wymecze ze bedzie wyl z bolu jak mu stanie.

Gość gość
Dla faceta sex co dwa tygodnie ? Chyba nienormlna jesteś wolisz zamiast w pomarańcze aby wkladal innej ? Dziewczyno widać że jesteś głupia i byłaś dziewicą nie masz pojęcia o facetach !

Gość gość
I mu się odechce przez miesiąc czegokolwiek. Gość 10:31 zgadzam sie :)

Gość gość
Ja tam nie rozumiem waszego zdziwienia. Mój Marcinek chodzi do lasu, wkłada swoje przyrodzenie w dziuple w drzewach, dziurki, miedzy rośliny. Strasznie podnieca go obcowanie z natura w najczystszej postaci. Wpierw śmiałam się. Nadmiernie ze jest to poważna osoba ze środowiska akademickiego z tytułem dr habilitowanego. Ja poszłam za jego przykładem, skusiłam się na wpierw na szyszkę jałowca, sukcesywnie zwiększając rozmiar. Są to najlepsze i naturalne kulki analne, sama często chodzę do pracy z szyszką w pochwie.

Gość gość
Gość 10:36 No cóż tak co 2 tygodnie seks owszem, ale niez kaprysu po prostu odległość. No i mi się chce bardziej od niego więc on nie nadąża więc NIE JEST ZANIEDBYWANY. Nie zgadzam się z Tobą, nie każdy facet jest skończonym frajerem, gdyby realia były takie jak przedstawiasz to każdy facet zdradzałby swoją kobietę bo widzą się co dwa tygodnie ze względu na pracę lub studia a takich szczęśliwych związków jest dużo mimo odległości :) Nie rozumiem co ma do tego to że jestem jego pierwszą, również mogę mieć w tym doświadczenie bo i tak się go nabywa.

Gość gość
Gość 10:36 nie zgadzam siez Tobą. Przerwa w seksie co 2 tyg nie ze względu na kaprys ale odleglosc. Nie jest zaniedbywany bo mi się chcę bardziej od niego chociaż oboje często jesteśmy napaleni. Bzdury mówisz i wg twojego chorego myślenia każdy facet w trakcie przerwy od seksu musi się puścić z inną? Robisz z nich zwierzęta. Idąc tym tokiem to każdy facet który się widzi co jakiś czas z partnerką bo studia lub praca to od razu że zdradza a jak widzisz dużo jest szczęśliwych związków haha, pomyśl co mowisz. Mam małe doświadczenie ale to nie znaczy że nic nie wiem o facetach, starczy mi wiedzieć tylko o swoim a doświadczenie się przecież nabywa :) pozdro

Gość gość
Sory napisałam wyżej 2 razy to samo niepotrzebnie tylko innymi słowami bo mi telefon nawala. :)

Gość gość
Ale macie problemy ludzie.....

Gość gość
XDDXXD