Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ubostwiacie te ktore wam nie dadzą?

Polecane posty

Gość gość

Co jest takiego pociagajacego w kobietach które się z Wami nie przespały? Ja to widzę już któryś raz z kolei nie tylko u siebie ale też u koleżanek , że facet wariuje na punkcie takiej która mu brzydko mówiąc nie da-nie rozumiem tego?

Gość gość
Szkoda , ze tego nie rozumiesz. Taka kobieta szanuje się, i nie ulega namowom, chętkom, zwykłemu popędowi- panuje nad swoją żądzą i instynktem. Mężczyźni bardzo to cenią. Mężczyzna z instynktem zdobywcy próbuje..I szanuje niezdobytą.

Gość gość
Bo puszczalskich jest od groma a zawsze ceni sie bardziej to co przychodzi z trudem...umieć sie oprzeć pokusom,panować nad żądzami świadczy o charakterze i tym ze taka kobieta jest bardziej wartosciowa niz te które podają sie na tacy

Gość gość
12.27, 12, 33 popieram.

Gość gość
Szanuje niezdobyta...do czasu az ja przeleci bo przecież musi do tego dojść

Gość gość
a co myslicie o tym.? ja miałam taka sytuację ze strasznie mnie pociagal kolega i ja go też, probowal mnie namówić ale odmowilam i odeszlam jeśli tak można powiedzieć do innego, i on do tej pory ma jakas obsesję na moim punkcie a chodziło z mojej strony o to że nie podobał mi się wystarczająco..po prostu.I nie uszanowalam go za to, że niemal od razu patrzyl na mnie pozadliwie;)

Gość gość
Ja tam nie wariuje na punkcie żadnej i myślę, że tysiące innych facetów też nie. To są jakieś bajeczki dla gimnazjalistek.

Gość gość
Póki co to zauważyłam że faceci których odrzuciłam unoszą się męską dumą, urażonym ego. Nie zdziwiłabym się jakby tworzyli historyjki na mój temat lub zwyczajnie myśleli o mnie w negatywny sposób (żeby sobie poprawić nastrój, zracjonalizować brak zaspokojenia zrzucając winę wyłącznie na mnie). Gdzie tu ubóstwianie?

Gość gość
Mam 22 lata więc od dawna nie jestem gimnazjalistka. Owszem z ta duma się zgadzam ale też spotkałam się kilka razy z obsesja i dziwi mnie to

Gość gość
do czasu az ja przeleci bo przecież musi do tego dojść I nie musi

Gość gość
gość dziś bo trafiasz na typowych *****czy zmień towarzystwo

Gość gość
bo są zołzami ale przynajmniej cos maja za czym warto gonic

Gość gość
Ubóstwianie może oznaczać albo szacunek dla decyzji kobiety i jej postawy (co dla mnie stanowi znaczną mniejszość) lub zwyczajną, podkręconą chcicę, gdy króliczek nadal się opiera. Mogą wręcz postawić sobie za punkt honoru zdobycie tej konkretnej. Był przypadek wśród znajomych gdzie facet latał taki zakochany ponad pół roku za kobietą i w końcu się z nim przespała a jemu całe uczucie przeszło :( Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
idź puszczalskie zdziry nawet dziewictwo nie potraficie zachować dla męża prawiczka

Gość gość
to zależy od faceta jak mi nie da to ide do innej po co marnować czas

Gość gość
Wcale facet nie musi się odkochać... jeśli będzie w stanie poczekać aż do ślubu :) Sprawdzone i potwierdzone. To będzie znaczyło, że naprawdę Cię kocha a nie interesuje go wyłącznie Twoje ciało. Jeśli by tak było, to myśl o ślubie by go spłoszyła i tyle. To jest naprawdę dobry, stary i mądry sposób na sprawdzenie chłopaka i jego intencji :) v Miałam sporo adoratorów, nawet stalkerzy się znaleźli, może dlatego, że widzieli, że się szanuję i nie dam się wykorzystać... Wybrałam porządnego, który nie myślał tym, czym nie powinien i naprawdę czynami pokazał zaangażowanie i dobre intencje. v Czekaliśmy z seksem do ślubu i nie żałujemy. Teraz już po ślubie często wspomina "ale się na Ciebie naczekałem", "miło jest móc się cieszyć sobą, tak się nie mogłem doczekać tego dotyku", "nareszcie odpakowałem mój prezent" i mówi to z szacunkiem i docenieniem:) Jestem mile zaskoczona ale też troszkę się tego spodziewałam, bo wiem jaka jest natura ludzka, że niestety nie docenia się tego, co się szybko dostaje. v Inna sprawa jest taka, że jeśli kobieta "daje" komuś siebie całą bez zobowiązań, to sama pokazuje, że się nie ceni i facet później też przestaje ją cenić. Niestety, ale w większości wypadków tak jest, popatrzcie na takie pary "na próbę".... Jak coś jest na próbę, tzn że raczej nie jest prawdziwe i dobre, tylko kogoś się traktuje jednak jakby przedmiotowo. "Bo jak się sprzęcie zepsujesz, to Cię wyrzucę albo wymienię", to jest szacunek do drugiej osoby? Wiele osób tak myśli, ale boi się przed samym sobą nieraz do tego przyznać.

Gość gość
Taa, czekanie z seksem do ślubu. A potem się okazuje, że dziewczyna w łóżku to kłoda i frustracja do końca życia.

Gość gość
A gdyba nastała moda na "niedawanie"? Przed ślubem ani na boku małżeństwa? Te niedorosłe chloptasie myślące penisem, zapłakałyby się:) Ale by się zaczęło narzekanie na "lodowe dziewice", "niedostępne", "porządnickie"...:):)) Kobieta jest jak intrument- wirtuoz, czuły i namiętny, zagra kunsztownie, kiepski grajek zagra jak..w remizie:) Można się zorientować bez seksu, czy kobieta jest namiętna przed ślubem. I znowu wracamy do umiejętności i zmysłòw:)

Gość gość
15:10 Otóż to. Po kobiecie widać kiedy jest gorąca i zmysłowa i bez pchania się do łóżka :D Ja zdecydowanie nie lubię zabaw w remizie ;)

Gość gość
No juz tak jest ;)

Gość gość
Jako żona doceniam wirtuozerię w małżeńskiej sypialni:)

Gość gość
Nic nie jest w nich pociągającego. Jeszcze nie zgłupiałem bym oceniał kobietę po jednym zachowaniu. Kobieta ktora pójdzie ze mną do łóżka po 1 randce może być wartościowsza niż dziewica.

Gość gość
Po kobiecie widać kiedy jest gorąca i zmysłowa i bez pchania się do łóżka x Taa, na pewno. Wiele udaje namiętne, a potem kłoda. Podziękuję. I nie wiem co jest "porządnego" w tym, że laska jest dziewicą przez całe lata. Dla mnie to oczywisty znak, że nie interesuje jej seks i jest oziębła. Podziękuję.

Gość gość
Jak można poznać czy kobieta jest namietna,

Gość gość
18:30 Smutne to co mówisz, ja znam takie kobiety które nie są oziębłe lecz po prostu pragną sypiać z jednym facetem (i to nie w jednej pozycji), którego szczerze pokochają i to z wzajemnością. Czy to musi oznaczać brak zainteresowania seksem?

Gość gość
ja nie sądzę, że to chodzi o to, że te kobiety się szanują. to o wiele prostsze - po prostu jak ktoś Ci się podoba, to myślisz o tej osobie. im dłużej to napięcie trwa, tym więcej myślisz. i tak to się nakręca, napięcie narasta, myślisz jeszcze więcej, wtedy jeszcze więcej napięcia. tak po prostu działa pociąg fizyczny. to tak jak masz ochotę na czekoladę, tak długo jak nie możesz jej mieć, nakręcasz się i w Twojej wyobraźni czekolada urasta do wymiarów cudu.

Gość gość
mnie śluby trochę straszą,sypiam gdy jest miłość,a wśród facetów których nie chciałam byli i tacy co długo nie odpuszczali -dotyczy tych którzy weszli mocniej w znajomośc ze mną ,i tacy którzy się śmiertelnie obrażali jakbym im coś złego zrobiła -dotyczy znajomości na wstępnych etapach

Gość gość
ale rzecz w tym że taka laska sama będzie miała problemy z sobą że się za szybko puściła itd..?

Gość gość
mnie ubóstwiali tak samo, gdy dałam, więc pewnie chodzi o coś innego niż samo oddanie się, mój obecny mężczyzna oświadczył się po pierwszej wspólnej nocy, przy okazji czekanie z seksem do ślubu jest ryzykowne, może się okazać, że się nie dobraliście pod tym względem, wcale nie jest tak, że z każdym będzie ci tak samo dobrze, jeśli tak jest t super, u mnie pierwszy facet, świetny z charakteru i wyglądu, kochający, a jego dotyku nie znosiłam