Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma już normalnych kobiet na tym świecie każda się puszcza

Polecane posty

Gość gość

echhh

Gość gość
może tak jest w Twojej miejscowości, przykro mi, znam przynajmniej kilkadziesiąt dziewczyn które albo są pannami dziewicami albo szczęśliwymi mężatkami, może wyjdź chłopie z domu i wyłącz te por/nole..

Gość gość
12.58 dobre! hahaha

Gość gość
gość dziś haha ale śmieszne widzę jak się puszczacie nawet się chwalicie ile nie mieliście partnerów seksualnych

Gość gość
Nie obrażaj mnie człowieku, bo ja się nie puszczam!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
nawet was nie interesują związki tylko dawanie d**y w klubach

Gość gość
Autorze jestes kryptogejem I szukasz przyzwolenia na pakowania palki w meskie anusy?

Gość gość
powiem Ci drugi raz i ostatni bo widzę że pierwszej wiadomości nie skumałeś.. Twoja teza jest porównywalna z taką: na świecie są sami Murzyni (a twierdzę tak bo spotkałam wczoraj dwóch na osiedlu, w zeszłym tygodniu jednego, a dziś przeczytałam wypowiedź Murzyna w necie). Tak wygląda Twoje wnioskowanie w skrócie..

Gość gość
Autorze, trolujesz. Masz ciasny umysł, skoro aż tak uogólniasz. Nie denerwujcie się Panie, to gimbaza na wagarach, widac po poziomie.:)

Gość gość
poznałem wiele kobiet i żadnej nie spotkałem która by się szanowała tylko potraficie nadstawiać tyłki nic więcej

Gość gość
niestety masz racje, w ten weekend przelecialem 2 kobiety na imprezie (po 23 i 25 lat Ja 28), 2 tygodnie temu 1 pieprzylem caly weekend, jeszcze wczesniej nawet nie pamietam. Kobiety sa tak latwe ze to smiech, widzac ich puszczalstwo na wlasnej skorze mam tylko 1 mysl nigdy sie nie ozenie po co? seks za free na skinienie palca

Gość gość
W/g Wikipedii, stan z 2012 roku, w Polsce żyje około 5 milionów kobiet w wieku 20-45 lat. Jesteś zadufany w sobie Autorze, i masz problemy z logiką. Gdybyś założył temat " każda kobieta, z która byłem, się puszcza" to ok. Bo...puściła się z Tobą:) A tak na marginesie...jak Twoje zdrowie pod kątem chorób wenerycznych?:)

Gość gość
nie mam chorób wenercznych miałem tylko jeden kontakt seksualny

Gość gość
tylko z 1 dziewczyną prędzej ty się zbadaj jak latacie i nie patrzycie na przeszłość seksualną partnera potrafiąc tylko nadstawiać d**e

Gość gość
seks na 1 randce i to jest normalne według kobiet :(

Gość gość
dodam jeszcze ze jest mi to na reke ze kobiety sa puszczalskie :D

Gość gość
Twoja matka też się widać puszczala

Gość gość
jes

Gość gość
13.24, 13. 27 nie muszę się badać, jesteśmy sobie wierni od lat w małżeństwie.

Gość gość
oj biedactwa..tyle, że co wy byście zrobili bez tych puszczalskich kobiet? gdyby każda kobieta była tak powściągliwa jak ja, to byście wszyscy z opuchniętymi jajami chodzili. ot paradoks - żenić się nie chcecie, chcecie seksu przed ślubem (jeśli usłyszycie odmowę to mówicie "pewnie mnie nie kochasz") - a potem takie dziewczyny, które uległy przed ślubem nazywacie puszczalskimi!

Gość gość
gość wczoraj niestety masz racje, w ten weekend przelecialem 2 kobiety na imprezie (po 23 i 25 lat Ja 28), 2 tygodnie temu 1 pieprzylem caly weekend, jeszcze wczesniej nawet nie pamietam. Kobiety sa tak latwe ze to smiech, widzac ich puszczalstwo na wlasnej skorze mam tylko 1 mysl nigdy sie nie ozenie po co? seks za free na skinienie palca x no sorry, ale to TY wsadzałeś w obce dziury ostatnio co najmniej 3 razy - a reszty nawet nie pamiętasz..i kto tu jest puszczalski ? :D zmartwię cię - z takimi kobiety się nie żenią.

Gość gość
No to widac w jakim syfie zyjesz bo ja nie znam zadnej kobiety puszczlskiej.

Gość gość
a co w tym zlego ze kobiety robia to na co maja ochote? jesli nikogo nie krzywdza to co nas to obchodzi? wazne zeby nasze zony byly wierne i my oczywiscie wobec nich Nawet to ze ktos ma bogate doswiadczenie , jeszcze nie oznacza ze taki bedzie po ślubie

Gość gość
a te kobiety to tak same ze sobą się "puszczają"? Facet zdobywa doświadczenie, kobiet się puszcza. Ciekawe podejście :D

Gość gość
:O

Gość gość
90% kobiet nie ndaje sie na zony podobnie jak 90%mezczyzn. Ja czekam z seksem na odpowiednia kobiete najlepiej do slubu, jesli takiej nie znajde trudno. Kazdy robi jak chce i ponosi potem tego konsekwencje

Gość gość
Jak te % wyliczyles ?

Gość gość
ja sie tam ciesze wyszumie sie z wieloma puszczalskimi a potem slub z cnotka po 35r z :D

Gość gość
haha goopi praviku, ja sie puszczam i robie loda z polykiem i jak cos to oszukam faceta ze jestem dziewica i wstawie sobie sztuczna blone