Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierwszy raz !!!

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Tak bym chciała mieć to już za sobą! Czuje, że to dobry moment (ponad 2 lata w związku z cudownym facetem), ale jednocześnie tak bardzo się boję (koleżanka opowiadała mi o bólu itd.), że nie chce nic inicjować, bo boje się, że stchórzę! Jakieś rady? Myślałam żeby wypić coś mocniejszego przed, no nie wiem... Help

Gość gość
ile masz lat? jeśli poniżej 17, to lepiej poczekaj. 1. prezerwatywa 2. lubrykant 3. winko, głównie dla ciebie, nie dla niego

Gość gość
Mam 22 lata! Ostatnio na wspólnym wyjeździe wszyscy znajomi gadali o seksie, a my cisza... Udawaliśmy że nas to też dotyczy! Wiem, że jestem gotowa, ale od dziecka unikam tego, czego się boję...fizycznego bólu czy np. wstydu itp.

Gość gość
up

Gość gośćblondi88
To twoje ciało a nie żadnych koleżanek także spokojnie. Przedewszystkim porozmawiaj z nim o swoich obawach,zadbajcie o antykoncepcję,rozluźnij się,myśl że to cudowna chwila no bo w końcu z ukochanym facetem. On cię kocha nie chce dla ciebie bólu nie chce abyś się źle czuła,bądź sobą. Często po prostu nie boli im będziesz bardziej wyluzowana i podniecona to będziesz mniej bolało a nawet wcale :) także nie wstydź się, pokaz mu na co Cię stać, że mu ufasz. Jeśli odczujesz ból nie bawcie się w jakieś po troszku itp po prostu raz wejść śmiało za pierwszym ruchem i wszystko gotowe! Dziewczyno głowa do góry, nie będzie boleć. a i ważna rzecz bądź naturalna,załóż ładna bieliznę nie martw się o nic i daj znak jak było :)