Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham moją narzeczoną ale była moja pierwszą??

Polecane posty

Gość gość

Kocham ją jesteśmy razem od 4 lat ja 27 ona 25 ma super charakter no i fizycznie jest też super laska :). Jeszcze nie mamy ustalonego terminu ślubu ale planujemy w przyszłym roku. Problem w tym wiem trochę dziwne ale ona była moja pierwszą i jedyną ona przede mną miała 4 partnerów seksualnych. Wiem pewnie większość nazwie mnie świnią ale chciałbym przd ślubem spróbować jeszcze z jakąś dziewczyną chodzi mi tylko o seks. Lecz nie chce jej zdradzać to mogło by zniszczyć wszystko a ja nie potrafił bym bez niej żyć. Szczeże to chciałbym to zrobić z jakaś jeszcze dziewczyną ale tak żeby moja dziewczyna o tym wiedziała (najlepsze by było trójką) Nie wiem co robić non stop meczy mnie ta myśl. Dodam też że moja dziewczyna jest dość płaska uroda modelki a zawsze chciałem spróbować miłości hiszpańskiej próbowaliśmy ale nie da rady. Co powinienem zrobić w tej sytuacji ??

Gość gość
ja żałuje ze przed mężem nie spałam z nikim, fajnie by było wiedzieć jak to jest z kims innym

Gość gość
jedz do Kurdystanu tlusciochu i zaloz worek na leb

Gość gość
szkoda ze ona kogos miała bo wtedy to inaczej, no a ty napewno jestes ciekawy jak ja z tym samym facetem tyle lat zero innośći w seksie ..juz nie mam ochoty na seks z nim..nie umiem ci doradzić

Gość tajemnica polisznela
jak się nie ma porównania to się nie wie co się traci. ja mam wręcz odwrotnie, żałuję że miałam kogoś przed mężem bo nie daje mi nawet połowy tego co tamten.

Gość gość
mój tez byl prawik a ja nie byłam dziewica ,i on nigdy nie chciał innej ,może i bym się zgodzila,nie wiem,bo wiem ze trochę niesprawiedliwie wyszło i raz sama mu powiedziałam ze jeśli chce,ale powiedział ze ma w d***e inne i chce tylko mnie ,tobie nie doradzę bo nie lubie doradzać ,powiem tylko ze seks bez milosci jest nudny ,nie ma porównania gdy sa wielkie uczucia ,ale może każdy powinien sam się przekonać żeby wiedzieć ,nie wiem

Gość gość
19.55 dobrze rozumiem ze twój mąż jest gorszy niż ktoś z przeszłości ? i wyszłaś za niego widząc to /? dziwne

Gość gość
20.00 wiesz co jest dziwne? pisze inna dziewczyna . To ze ja wyszłam za swojego który nie lubi mnie pieścić jesli chodzi o miejsca intymne i ma małego penisa. Byłam zaślepiona miloscią a ze nie miałam wczesniej doswiadczenia nie myslalam ze penisy są znacznie wieksze i faceci robią minetki i mąż nie robi...wogóle to masakra mam z nim pożycie

pewnie nie uwierzysz jeśli napiszę, ze sądziłam że jak go podszkolę to się zmieni. nie zmienił bo nie chce i ma fobie. czasem sobie ponarzekam do zaufanej osoby ale rozwodu z tego powodu brać nie zamierzam.

Gość gość
u mnie by to nie przeszło że nie lubi,miałabym kochanka albo w ogóle bym związała się z innym ,mój uwielbia moje ciało nie wyobrażam sobie ze nie lubi i ja tak zyje do końca

Gość gość
co do przeszkalania po dwóch nocach już wiadomo jaki jest potencjał,ognia nie da się nauczyć ,to się czuje od razu ,sprawy techniczne zajmują dwie noce i jest z prawika najlepszy kochanke,doświadczeni bez ognia nigdy do tego nie dojda

Gość gość
chciałabym,prawdziwy seks a nie to co oferuje mójmąż, nie chce szukać kochanka ale nie wykluczam tego ze kiedys nie wytrzymam i zdradze

Gość gość
dla mnie to nie byłaby nawet zdrada,dla mnie zdrada to jak nie uwielbia ciała ,to miłosna zdrada ,i nie miałabym żadnego poczucia winy

Gość gość
To że ona była moja pierwszą to nie znaczy że jestem tluściochem lol. Po prostu panicznie bałem się dziewczyn teraz nie wiem dlaczego może dlatego że jestem bardzo wrażliwy i po każdym koszu przez niekiedy i pół roku nie moglem się pozbierać a czas lecia dodatkowo przez kilka lat jako nastolatek byłem poważnie chory i ie ogółem mieć dziewczyny. A seks z nią mniw nie nudzi absolutnie i jest między nami głębokie uczucie. Poprostu zastanawiam się od jakiegoś czasu jak by to było zrobić to z inną ale żadne romanse i tego typu rzeczy mi nie w głowie kocham jedną kobietę. Ale jak wiecie kobiety są różne fizycznie niższe wyższe. Moja mama 162 cm i 49 kg i dla mnie jest najcudowniejsza i najpiękniejsza na świecie ,szczerze to chciałbym zrobić coś takiego jak popristu robie to z inną ale ona siedzi obok i się przygląda lub bieżę udział. Ale wiem że gdyby ona była na moim miejscu i chciała zrobić to z innym to bym tego nie zaakceptował.

Gość gość
20.28 ja mu sie podobam tylko to za przeproszeniem męska kłoda

Gość gość
dlatego wolimy milosc lesbijska locho tlusta x Moja mama 162 cm i 49 kg i x jak ****asz mame to moze czas faktycznie na odmiane

Gość gość
musisz wiedzieć że nawet jakby się zgodziła to potem może wam się posypać wszystko,nie musi,ale jest ryzyko,

Gość gość
Ja bym sie nie zgodziła, będzie wypominać, choć ty ją lepiej znasz... jak zdrada to w tajemnicy ale doniczego nie namawiam

Gość gość
no nie przeszłoby to u mnie :-) po prostu bym mu kazała lizać ,jakby fukał że nie to miałby przerabane

nie jestem jakaś sadystka i nie potrafię czerpać satysfakcja ze zmuszania kogoś do czynów które są dla niego torturą

Gość gość
Wiem że raczej nic z tego nie będzie. Ale teki trójkąt marzenie. Nie wiem ale raczej wątpię w jej zgodę odrazu by było co ja Ci się już nie podobam :) Ale czas pokaże może kiedyś się uda bo zdrada absolutnie nie wchodzi w grę mam swój honor i nigdy bym jej tego nie zrobił. Jedno co mnie tylko bardzo pociąga i ona o tym wie to ten seks hiszpański zawsze ciekawiło mnie jak to jest a moja ma miseczkę A (wiem cięko) ale za to reszta miodzio. Wiec seks hiszpański nie wyjdzie :( możemy robić tylko pseudo hiszpana czyli loda gdy ja siedzę na niej. A jeśli hodzi o Hiszpana to nie wiem jak sadziwie chyba lepsze jesto trójkąt niż operacja powiększenia piersi (byłbym się o nią )