Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża po poronieniu tak się boję....

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny niecały rok temu poroniłam 6,7 tydzień- poronienie zatrzymane. Dzisuaj zrobiłam test - dzien spodziewanej miesiączki i są dwie kreseczki, bolą mnie piersi jestem senna. Ale tak bardzo sie boje,że syt.sie powtórzy sprzed roku.. Moze któras miałą podobną sytuację i mnie pocieszy...pozdrawiam

Gość gość
Nie boj sie, z reguly poronienia sie nie powtarzaja. Po prostu wtedy mialas pecha. Trzymam za Ciebie kciuki :) ja tez poronilam w 10 tc a teraz mam synka.

Gość gość
mysl pozytywnie , bedzie dobrze :)

Gość gość
Miałam poronienie zatrzymane w 10tc. Zabieg. Zaszlam w ciążę trzy cykle po zabiegu. Plamilam do 9tc z przerwami. ..bardzo się balam, od samego początku brałam luteine. Ale udalo się,urodzilam donoszone 4kg dziecko. Powodzenia!

Gość gość
Roniona jest co ok 3 ciąża, najczęściej kobiety rodzą później dzieci.

Gość gość
dzięki dziewczyny.....jestem spokojniejsza, zaraz ide zrobić betę

Gość gość
Cześć. Ja porobiłam dwa razy. Pierwszy raz w sierpniu 2015 r a drugi raz w lutym 2016r. Mialam 2 łyżeczkowania.Obecnie jestem w 10 tygodniu ciąży. Staram sie nie martwić bo to podobno najgorsze. Trzeba miec dobre nastawienie i sie cieszyć. Staram sie nie stresować. Jestem na zwolnieniu od 8 tyg. Bedzie dobrze. Idź do lekarza, weź zwolnienie, duzo odpoczywaj, dbaj o siebie i niech mąż czy partner dba o Ciebie. Bedzie dobrze. Ja tez mam nadzieje ze będzie dobrze. Nie dźwigaj ciężkich rzeczy przede wszystkim i nie stresuj. A zamartwianie to chyba najgorsze co może być. Wiec myśl pozytywnie

Gość gość
I bierz luteine od razu. Pomoże zagniezdzic się ciazy, powstrzyma plamienia. Jak ciąża silna to na luteinie da radę. A jak słaba to niestety. ...ale przynajmniej będziesz wiedziała że zrobilas wszystko. Odpoczywaj, nie noś, nie uprawiaj seksu, dbaj o siebie

Gość gość
Jak silna to bez luteiny da radę ,jak słaba to i luteina nie pomoże.