Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomekkk23

Skórzana bransoletka dla faceta

Polecane posty

Gość Tomekkk23

Witam serdecznie, chciałbym się dowiedzieć gdzie mógłbym zakupić skórzaną bransoletkę dla faceta ze zwierzęcym motywem? Jakiś czas temu jak byłem młodszy nosilem taką bransoletkę która miała dla mnie wartość sentymentalna, niestety zgubiłem ją i przestałem nosić takie rzeczy. Chciałbym wrócić do noszenia bransoletki, często chodzę w koszuli z podwinietymi rękawami i jakoś tak pusto na tych rękach w samym zegarku. Z racji zawodu weterynarza zależy mi żeby bransoletka miała jakiś zwierzęcy motyw, grawerkę czy coś w ten deseń. Nie chcę pajacować w jakichś swiecidelkach na ręce więc zależy mi żeby była to prosta ozdoba. Coś podobnego nosilem wcześniej http://m.lifestyle.banzaj.pl/galeria/czarna_skorzana_bransoletka_armani_1-galdok-81649-818803-jpg.html Bardzo proszę o wszelkie sugestie za które oczywiście z góry serdecznie dziękuję

Gość gość
mnie sie bardzo podobaja takie bransoletki,mysle że powinieneś szukać kogoś kto je wykonuje ,na zamówienie.

Gość Tomekkk23
No właśnie o czymś takim myślałem, tylko nie chciałbym żeby coś "dyndało" z tej bransoletki, dlatego zawieszka odpada, no chyba, że będzie jakoś przylegać do całości

Gość Tomekkk23
Może znacie jakąś osobę prywatną lub serwis która wykonałaby taką ozdobę?

Gość gość
idz do jubilera niech ci wykona taką zawieszkę jak w linku tylko ze srebra ( inna rasa,kot ,lew,małpa),potem poszukaj producenta bransoletek w swoim miescie i zlec wkomponowanie tej zawieszki w bransoletke,moze to zrobic tez i kaletnik.

Gość Katerina16
Znasz serwis CoZaCena- http://www.cozacena.pl ? Polecam serdecznie! Jest genialny. Kupiłam tam biżuterię swojego facetowi i siostrze. Super ceny. To porównywarka cenowa. Czyli skupisko wszystkich ofert w jednym miejscu. Polubisz zakupy online.