Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy każda kobieta w związku robi loda wypowiadajcie sie kobietki

Polecane posty

Gość gość
Czyli wg was seks to tylko po bożemu, penis w cipce i nic więcej? Może też po ciemku, bo przecież widząc nagie ciało partnera można mieć grzeszne myśli...

Gość gość
A jak robi tylko ręką bez wkładania do gardła to jak to się nazywa ? Też obrzydliwe dla was ?

Gość gość
A jak robi ręką ale bez wkładania do gardła to jak się nazywa ? też obrzydliwe dla was ?

Gość gość
Czyli wg was seks to tylko po bożemu, penis w cipce i nic więcej? Może też po ciemku, bo przecież widząc nagie ciało partnera można mieć grzeszne myśli... x nie chodzi o to, że po bożemu ale nie czarujmy się, że anal czy oral to czynności fizjologiczne. Anatomia człowieka jest taka a nie inna. Jak facet chce mi wepchac całego penisa do gardła to mam odruch wymiotny i nic z tym nie zrobię. Piszczę językiem penisa faceta ale zwyczajnie nie jestem w stanie wziąć całego członka do buzi/gardła a problem w tym, że wy byście tego chcieli.

Gość gość
A kto wam każe brać do buzi zboczuchy wystarczy tylko zrobić rączką. :)

Gość gość
kobiety ktore biorą penisa do buzi są nic nie warte tylko prostytutki coś takiego robią

Gość gość
A potem jedna z drugą dziwią się, że faceci nie odzywają się po pierwszej wspólnie spędzonej nocy. Jak widzą, że laska to kłoda i nie wie, co to dobry oral, to ją wolą kopnąć w dup.ę. Co to za seks z kłodą, zero przyjemności. Tylko po ciemku i na misjonarza, normalnie drewno w łóżku. Liczą się tylko namiętne i otwarte, seksowne laski.