Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię pogodzić się z tym, że dziewczyna którą poznałem była z arabem.

Polecane posty

Gość gość
9:06 brawo madre slowa

Gość gość
imbecylizm na śniadanie.

Gość gość
7:11 Brawo! Trafilas w sedno, to ciekawe co teraz autor wymysli.Polacy to jednak zakompleksione i zazdrosne barany.

Gość gość
Nikt nie kaze ci sie z tym godzic. Zostaw dziewczyne w spokoju.

Gość gość
gość dziś Kolorowi są egzotyczni , oryginalni, potrafią pięknie omotać słowami, są wpatrzeni w kobiete, mają piękne ciemne magnetyczne oczy i podobno są konkretni rozmiarowo. Nie wiem czego tu kuźwa nie można zrozumieć usmiech.gif Oczywiście zaraz sie będziesz tu rzucał ze nie są partnerami na życie..ale pięknie uwodzą. I nie pitol ze baby sa płytkie i durne. Sami generalnie patrzycie tylko na d**y i cycki. Widzisz wszystko to o czym piszesz jest kwestia umowną, to po prostu sprawa indywidualnych zapatrywań, gustów etc . Dla mnie na przykład są to idiotycznie wpatrzone (kwestia kultury) oczy szczura, tez najczęściej takie ciemne. Nie zaprzeczę, że są zarówno miłośnicy szczurów jak i zdecydowani antagoniści. Nie chcę być złośliwy ale to ''piękne omotanie'' zachodzi często przy obopólnych barierach językowych i dotyczy tych nieco mniej, że się tak wyrażę wyrobionych intelektualnie przedstawicielek polskiej emigracji. Na argument ''konkretności'' rozmiarów spuśćmy wstydliwą (nie chodzi tu bynajmniej o moją pruderyjność ) zasłonę milczenia, chociaż ja osobiście nie jestem specjalnie mocno obdarzony przez naturę. To czy oni są partnerami na życie czy nie, jest dla mnie zupełnie obojętne ponieważ jestem ortodoksyjnym heteroseksualistą. Nie grzeszę też jakąś specjalną empatią i nie mam nic przeciwko żeby któraś z tych uwiedzionych oryginalną egzotyką niewiast przekonała się o tym empirycznie.

Gość gość
popieram nigdy bym nie chciał laski po czarnym czy arabie

Gość gość
Once you get black, there is no way back. Taką można pukać, ale nie chodzic z nią. Jest skreślona.

Gość gość
"gość 2016.11.10 Nie zawracam jej głowy. Czy dlatego, że nie chcę dziewczyny po kolorowym mam być impotentem szanowna idiotko?" Impotentem umysłowym jesteś na pewno, co już udowodniłeś.

Gość gość
Czemu niby jest impotentem umysłowym?

Gość gość
bo pani 0 27 widac tez była z kolorowym i jest jej przykro

Gość gość
racja

Gość gość
gość 19:30 10/10

Gość gość
gość dziś "gość 2016.11.10 Nie zawracam jej głowy. Czy dlatego, że nie chcę dziewczyny po kolorowym mam być impotentem szanowna idiotko?" Impotentem umysłowym jesteś na pewno, co już udowodniłeś. Nie mam zamiaru udowadniać, że nie jestem wielbłądem ale natym tle nie mam kompleksów.

Gość gość
Na tym rozłącznie. Zakończyłem temat, jestem z siebie dumny, zachowałem się jak mężczyzna.

Gość gość
głupek

Gość gość
nigdy nie chciałbym dziewczyny po ciapatym wyraziłbym to dosadnie niech spierdala

Gość gość
co za cham

Gość gość
To tylko polki dają na prawo i lewo ciapatym i innym brudasom to wstyd na cały swiat.

Gość gość
A ja lubie sex za arabami,mieszkam za granica i spotykam sie od czasu do czasu z jednym za kase. Dobry sex, oni naprawde dobrze bzykaja +dobra kasa. Ale na stalego partnera nie chce araba i swojemu facetowi nigdy nie przyznam sie ze uprawialam sex z arabem, nigdy sie o tym nie dowie :)

Gość gość
drażnisz się z nimi,ja jestem przeciwna i jestem rasistka ,alleee skreślanie kogos za kopulacje z kims tam jest głupie ,już rozumiem bardziej ze ktos musi mieć dziewice,ale podział na kolory ad przeszlosci jest głupkowaty,maja zryte mózgi fakt ale jak dla mnie chodzi tu o zazdrość o fiuta bo sa głosy ze wyjątkowo lepsi,wg mnie potrafią uwodzić i sa romantyczni i dlatego kobiety leca do nich, polacy sa marudni i nieśmiali by tak się zachować jak oni potrafia

Gość gość
co za bełkot polskiej patologii

Gość gość
20:15 głupia prowokacja

Gość gość
20:15 głupia prowokacja

Gość gość
i tak sie scierko wyda zawsze tak jest

Gość gość niedzielny w poniedziałek
Dziewczyna, która wiąże się z Arabem, murzynem itp. musi mieć zdrowo narobione pod deklem. To są ludzie z innej planety. Ja nie związałbym się z kosmitką. Chrzanić tolerancję, ważniejszy jest zdrowy rozsądek. Podsumowując - nie dość, że to co robiła było obrzydliwe to jeszcze jest walnięta. Odpuść sobie.

Gość gość
Patrz, znalazl się panicz z polski

Gość gość
popieram