Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
RudzielecPrz

nie wiem co robić, taki o to problem

Polecane posty

Hej, mam taki problem , że raz skończyłam źle na imprezie po kilku kieliszkach i od razu wielkie halo. Stało mi sie cos bo brałam psychotropy i przestałam je brac kilka dni wczesniej a organizm był nimi osłabiony, i podobno mam się cieszyć że się wybudziłam. Chłopak mnie rzucił bo wszyscy widzieli. On może być pijany, ja no nie. Tak się stało i ja czasu nie cofnę. Strasznie mnie to boli , od miesiąca dręczą mnie straszne wyrzuty sumienia, bo pierwszy raz zawsze boli. Nie chciałam , nie zrobiłam tego specjalnie, nawet najlepszym sie zdarza. Żadne wytłumaczenia nie działają. Spotkałam go tydzień temu , po alko wielkie miłości mu się włączyły, a na trzeźwo znowu nie chce gadać. Zresztą mam wrażenie , że koledzy go odciągali ode mnie. Czuje sie z tym tak okropnie , że masakra. Zanim zaczniecie mnie obrażać , że nie mam klasy czy coś , wyliczcie sobie swoje błędy :) Ja chce tylko odpowiedzi , czy to nie jest błąd do wybaczenia? Stało sie to przy nim, mimo ze nie pamiętam nic- chociaż od tego czasu moje nerwy są tak zepsute, że często zle się czuje, budze się z płaczem i ogólnie tragedia ( nie , nie , nie od razu mówię ze nic mi nie wiadomo zeby ktoś mnie skrzywdził) :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować