Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Częstomocz tydzień po owulacji. Mozliwa ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Czy Mozliwe jest, żeby wystepowal u mnie Częstomocz tydzień po zaplodnieniu? To nie za wczesnie, zeby podejrzewać ciążę?

Gość gość
Za wczesnie, mozliwe ze nawet jeszcze nie bylo implantacji.

Gość gość
Stosunek był 4 dni przed owu i bol owulacyjny trwal 4 dni. Nigdy jeszcze tak długo nie trwał.

Gość gość
To o niczym nie swiadczy, czekaj do terminu okresu i zrob test.

Gość gość
Najwyraźniej masz jakąś infekcję. Może nawet jakieś niejednoznaczne zapalenie przydatków stąd ten "wydłużony ból owulacyjny". Ciąża daje objawy duuuużo później. W zasadzie pierwszym (no może poza plamieniem implantacyjnym) jest zatrzymanie miesiączki.

Gość gość
Również sądzę że to objawy infekcji a nie ciąży.

Gość gość
Ale teraz nic już mnie nie boli. Pęcherz mnie Nie boli i jajniki też nie.

Gość gość
Tak szybko nie ma objawow ciazy.

Gość gość
Nigdy nic nie wiadomo. W pierwszej i drugiej ciąży miałam wyraźne objawy zapłodnienia równo 2 dni po stosunku i wyraźne objawy wczesnej ciąży tydzień po zapłodnieniu (nie mdłości). Wiele kobiet zna dobrze swoje ciało i potrafi się w nie wysłuchać. Nie twierdzę, że częste oddawanie moczu to niezbyt dowód na to, że autorka jest w ciąży. Może wypiła za dużo kawy ;) chodzi mi tylko o to, że twierdzenie, że na tak wczesnym etapie ciąża nie daje żadnych objawów, jest nieprawdziwe.

Gość gość
Zauwazylam też u siebie ciemniejszy kolor warg sromowych no i senność w godzinach popołudniowych, a nie kładę się w dzień juz od jakiegoś roku. Nie nakręcam się oczywiście i nie zamierzam robic testu wczesniej niz po terminie miesiączki, tylko zastanawia mnie, czy jest to Mozliwe.

Gość gość
Tu autorka. Jutro spodziewam się okresu, ale dziś zrobiłam sobie test owulacyjny, który wyszedł pozytywny. Czy test owu potwierdza ciążę?

Gość gość
I co ? Zaszłaś?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Tu autorka. Nie. Nie jestem w ciąży. Dostałam okres dzień po terminie @. Byłam pewna na 100%, że to ciąża, bo w dzień spodziewanej @ zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, a podobno czasem takie testy wykrywają ciążę. Gdybym jednak nie miała okresu i nie zrobiłabym testu ciążowego,który wyszedł mi negatywnie, to podejrzewałabym ciąże, bo czuję się jakoś dziwnie. Mam zawroty głowy, jestem senna, taka jakby bez sił i tak dziwnie kilka razy dziennie boli mnie głowa w jednym miejscu. Jeśli te dolegliwości będą się utrzymywały, to pójdę do lekarza. Może to tylko chwilowa niedyspozycja.

Gość gość
Zniknął ten temat po mojej odpowiedzi z pierwszej str. Dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
i tak dziwnie kilka razy dziennie boli mnie głowa w jednym miejscu Xxxx Może masz za niskie ciśnienie

Gość gość
Nie. Nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem. Głowa boli mnie jakby z prawej str nad uchem i ten ból jakby się rozchodził i mija po chwili. I tak kilka razy dziennie.

Gość gość
No to faktycznie, wybierz się do lelarza rodzinnego. Wstrzymaj się ze zdarzeniami, dopóki sytuacja się nie unormuje.

Gość gość
Wstrzymaj się ze staraniami miało być

Gość gość
Dokladnie moze narazie jestes na cos chora:)

Gość gość
I tak zrobię, chyba że to wszystko minie. Na szczęście nie wiem, co to ból głowy (do tej pory) i dlatego zastanawia mnie, skąd ten ból się pojawił. Może z racji wieku(36 lat) już coś tam będzie w organizmie szwankowało...