Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem facetem. Dzisiaj zawiodłem swoją dziewczynę, mianowicie chodzi o to, że nie pomogłem jej w jednej rzeczy, i nawet nie spytałem czy mam jej pomóc. Obraziła się na mnie i powiedziała, że ją bardzo zawiodłem i nie może na mnie polegać. Jest bardzo zła na mnie i nie wiem czy mi wybaczy. Zależy mi na niej, bardzo i żałuję swojego błędu, ale ona mi nie chce wierzyć i nie przyjęła przeprosin. Co mam zrobić, pomoże ktoś?

Gość gość
Ale o co chodzi? Straciła przytomność a ty nie zadzwoniłeś po karetkę czy to było coś z czym sama mogła sobie całkiem dobrze poradzić? wybaczenie jest zależne od czynu.

Gość gość
Bo byliśmy u niej w domu i tam jedna rzecz jej w pokoju się urwała i ona od razu zaczęła to kleić a ja siedziałem i później obrażona że jej nie pomogłem, że od razu nie rzuciłem się żeby pomóc. Od razu się na mnie zawiodła i że nie może na mnie liczyć

Gość gość
Jak się dało przykleić...to o co fochy?

Gość gość
Nie poprosiła. Powiedziała że powinienem sam z siebie pomóc

Gość gość
Princessa jakaś. Rzuć ją w cholerę.

Gość gość
To że zawsze mam dla niej czas już nic nie znaczy bo nie miałem odruchu żeby pomóc. ..

Gość Świstak trojański
Kiedyś, pewnej damie włosy wkręciły się w suszarkę. Jej facet poleciał po kamerę i przez pół godziny filmował, jak babka sama się wyplątuje. Facet wygrał w cuglach miesięczną edycję konkursu na najlepszy filmik "wpadkowy". Doprawdy, nie rozumiem o co tyle hałasu. :classic_cool: