Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy partner i stare kompleksy co robic?

Polecane posty

Gość gość

witam poznałam kogos mamy się ku sobie, ale w mojej glowce rodza się myśli co to będzie jak dojdzie do zbliżenia, mam male piersi i moja pochwa mam duże wargi....macie jakies doświadczenia podobne cos w tym rodzaju a ii nie przesadzam zdjęć tez nie będę wstawiać...

Gość gość
poka tzipkę :classic_cool:

Gość gość
jak poznałam swojego partnera gdy miałam piersi w rozmiarze 65A, a moje wargi wystają tak 0,5-1cm (w czasie podniecenia mogą troche więcej) mojemu J się podobałam i dalej podobam :) piersi uwielbiał ssać, brać do buzi, tak samo wargi które wręcz ubóstwia i do tej pary się do nich dobiera :D uważa że takie są lepsze od bułek bo jest co ssać i podniecająco wygląda :) mój J woli tyłki dlatego nie przeszkadzają mu małe piersi, ale gdy zaczęły rosnąć to chciał by przestały bo robią się za duże :P (mój obecny rozmiar to 65F)

Gość gość
poka tzytzki :classic_cool:

Gość gość
to super ze taka akceptacja była od samego początku, ja wiem ze jest dużo kobiet z malym biustem i dużymi wargami ale nie zdaja sobie z tego sprawy a ja jestem przewrazliwiona na swoim punkcie i zawsze mi to w zyciu przeszkadza....

Gość gość
mnie tez nie przeszkadza, czekam na goliznę :classic_cool:👄 dobry dzien 😴 pokaze foto penisa

Gość gość
Skoro mały biust i motylek tak bardzo ci przeszkadzają i wprawiają w kompleksy, to nie wchodź w związki i w ogóle zapomnij o facetach, bo związek z dziewczyną zakompleksioną będzie dla faceta piekłem.

Gość gość
każdy my chciał być przez kogos kochanym i akceptowanym, a mi trzeba faceta z wielu wzgledow a najbardziej żeby akceptowal bo moi byli tego nie zrobili, pozdrawiam...

Gość gość
Byli tego nie robili, bo cię nie kochali... tak więc poszukaj faceta który cię pokocha i dopiero później idź z nim do łóżka.

Gość gość
Moja dziewczyna też ma małe piersi i takie własnie mnie osobiście kręcą. Nie zwracam uwagi na takie rzeczy jak "dziwne wargi sromowe". Taka się urodziłaś i nie masz na to wpływu. Nie nakręcaj się niepotrzebnie bo taki kompleks to nie kompleks a jeżeli Twój nowy facet będzie miał jakiekolwiek ale do twoich piersi i warg sromowych to uciekaj jak najdalej bo prawdopodobnie jest niedojrzały i głupi! Pozdrawiam!

Gość gość
fajnie ze sa jeszcze tacy faceci... zobaczymy co to będzie, ja niczego nie ukrywam nie powiększam optycznie itd. ;) jestem sobą caly czas