Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc z Niemiec

do tych co pisza z Niemiec

Polecane posty

Gość gosc z Niemiec

Jak wyzej, mam pytanie do tych osob co pisza tu z Niemiec. czy macie tez ciagle problemy z pisaniem na tym forum? Ja przez dlugi czas moglam wszystko czytac ale nie moglam nic wysylac. Po prostu po nacisnieciu "wyslac" nie ma zadnej reakcji. Obojetnie jak czesto sie naciska. W koncu poprosilam znajomego informatyka o pomoc i faktycznie cos tam zrobil (chyba napisal jakis maly programik, ktory omijal bariery wyslania) i mialam przez dlugi czas spokoj. Moglam bez problemu pisac i wysylac. Teraz kupilam sobie nowy laptop i znowu sie zaczelo. Moge czytac ale nie moge nic wysylac. Czy wy tez tak macie? Ja uzywam dwoch przegladarek mozila firefox i google chrome i w zadnej nie moge wysylac (doladnie tak jak kiedys). Zanim porosze kolege znowu o pomoc chcialam zapytac jak to jest u was. Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
Ja nie mam problemow. Kiedys system ten nie przyjmowal ö, ä itp. Teraz powinno i to isc. Viel Spaß.

Gość gosc z Niemiec
A jakiej przegladarki uzywasz? Bo trzeba przeciez wejsc do internetu inaczej nie da sie korzystac z forum.

Gość gość
Internet Explorer.

Gość gość
Przepraszam to ma byc "CHROME" zapomnialem ze jestem w pracy.

Gość gość
ciekawe czemu została skasowana wypowiedz o tym ze nie istnieje mozliwosc korzystania z kafe jak jest się w Niemczech mam smartfona i jakos nie idzie pisanie nie laduja się odpowiedzi

Gość Chris Webber
Pracuje w Niemczech w dziale EDV i jestem wśród administratorów, dlatego powiem Ci, że pewnie informatycy zablokowali w firmie wszelkie fora....

Gość gosc z Niemiec
Ale ja nie pracuje w zadnej firmie. Pisze z prywatnego domu wiec nikt tu niczego nie blokowal.

Gość gość
chris ja mam komórkę i z niej w domu nie mogę wysyłać w ogóle nic na kafe a i otwierac ciezko strony

Gość gość
W pracy tez mam czasami problemy z wejsciem do niektorych stron internetowych, ale najczesciej do niemieckich.

Gość gosc z Niemiec
13:05 Jak piszesz z domu to z jakiej przegladarki? Czy w domu nie piszesz? Czy nie funkcjonuje w domu?

Gość gosc z Niemiec
A moze to wcale nie zalezy od przegladarki tylko skad sie pobiera internet. Moze niektorzy blokuja pewne rzeczy dla wszystkich uzytkownikow.

Gość gosc z Niemiec
13:08 A gdzie byla taka wypowiedz?

Gość gosc z Niemiec
No i wszyscy znikneli a problem nadal jest :)

Gość gosc z Niemiec
up