Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego lubię starszych mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Nie jest tak, że moi rówieśnicy mnie nie interesują, ale pociągają mnie dojrzali mężczyźni. Podobają mi się politycy, są bardzo męscy i stanowczy. Nie przeszkadza mi siwizna czy zmarszczki, to jest interesujące. Dojrzali mężczyźni mają charyzmę, potrafią nosić garnitur i dać kobiecie poczucie bezpieczeństwa. Jestem młodziutka, a interesują mnie nawet faceci po 50 r.ż (zadbani, kulturalni i wykształceni). Czy to jest normalne?

Gość gość
Ja mam 26 lat i uwielbiam starszych.Dla mnie młode ciało nie jest atrakcyjne.Taka dewiacja.A dwa dobrze mnie rżną.A i jeszcze jeden plus,zawsze będę młoda dla starszego.

Gość gość
A jak wy patrzycie na takie związki? Społeczeństwo myśli stereotypami, a mi naprawdę podobają się dojrzali panowie z doświadczeniem życiowym.

Gość gość
Siwizna jest seksowna, dojrzałe dłonie i mądre oczy. Trudno to znaleźć wśród rówieśników, którzy są jeszcze chłopcami.

Gość pannaophelia
Masz partnera i ojca w jednym(ja nie miałam ojca)To wyjaśnia mój pociąg do starszych.

Gość gość
pannaophelia Ale ja mam ojca i mam z nim super kontakt, ale też słyszałam taką teorię :)

Gość pannaophelia
11.45- piszę,jak to działa w moim przypadku.

Gość gość
pannaophelia Ale kochasz swojego partnera, prawda? Niektórym się wydaje, że młoda kobieta jest ze starszym, żeby zastapił jej ojca i nie ma w tym romantycznego uczucia. Albo szufladkują, że poleciała na kasę.

Gość gość
ale stek bzdur :P :D:D:D:D:D:D lecisz autorko i tobie podobne na kase zwyczajnie, taki stary fredzel wczesniej pierdyknie w kalendarz ;) i zostaniesz mloda wdowka, czarna wdowka ;).. rzniecie,, dobre sobie, nalyka sie dziake wiagry i powoli go to wykonczy :classic_cool:. lepiej starsze kobiety sa lepsze od ciebie :classic_cool: w seksie pewnie :P

Gość pannaophelia
11.50- zawsze jest tak ,że najwięcej mają do powiedzenia Ci co nigdy nie byli w takiej relacji.A bo na kasę leci,a bo to bo tamto.Bo są takie przypadki.No,ale ludzi nie zmienisz.Niestety.Trzeba żyć własnym życiem.A z tym,że romantyzmu nie ma to g... Prawda.Właśnie taki facet będzie robił wszystko ,żeby kobieta była zadowolona i żeby jak najdłużej ją przy sobie zatrzymać.

Gość gość
11:52 Są faceci, którzy niezależnie od wieku przyciągają kobiety, ale co ty możesz o tym wiedzieć...40, 50-letni facet to dziadek? Jak dobijesz tego wieku to ciekawe czy tak będziesz o sobie myślał ;) Jak ktoś dba o siebie to jest atrakcyjny nawet po przekroczeniu 60-tki.

Gość gość
pannaophelia Dokładnie. Stereotypami posługują się tylko ograniczeni ludzie, którzy mało w życiu widzieli i niewiele przeżyli. Jak facet lubi blondynki to nikt go nie szufladkuje, ale kobieta gustująca w dojrzałych mężczyznach od razu jest utrzymanką albo jest niestabilna psychicznie i szuka tatuśka.

Gość gość
Może pociąga Cię dojrzałość połączona z władzą i prestiżem :P Hmm ja w swoim życiu zawsze trafiałam na rówieśników +-2 lata różnicy. Jeden dojrzały pan zauroczył mnie, co zdarzyło mi się po raz pierwszy a nie jestem już nastolatką, ale nie chodziło tu o pieniądze (raczej nie był specjalnie zamożny) lecz ujął mnie swoją wiedzą, umiejętnością rozmowy, pasjami, ogólnie osobowością, a i fizycznie także mi się podobał :) Zdaję sobie sprawę, że jednak coraz częściej chodzi tylko o pieniądze (zwłaszcza jeśli kobieta ma tylko młode, atrakcyjne ciało i wydaje się mało myśląca a facet odstrasza wyglądem na km a szasta pieniędzmi), lecz to ich życie, nie moje, nie mogę ich oceniać.

Gość gggość
A co byście zrobiły młode kobiety jak by na waszej drodze pijawił się ktoś kto ma np.: 100 lat ale wygląda na ok 20 lat?

Gość gość
Bardzo lubię siwe jaja.