Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy On jest skąpy czy mi się wydaje?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z Poznaniakiem w związku od pół roku. Tylko raz mi kupił czekoladki na święta na początku znajomości 3 róże na urodziny Poza tym nic mi nie daje, nie kupuje, nigdzie nie wychodzimy prawie bo ciągle zasłania się brakiem czas, nadmiarem pracy i że ledwo ciągnie koniec z końcem. Jak już wychodzimy to do jego znajomych i wtedy jakieś piwo bierze tam dla nas. Mieszka u rodziców jeszcze póki co, dokłada się im do życia, Ma dużo długów, rozkręca firmę, same podatki, vaty, zaległości, wyplaty, wierze że ledwo ciągnie koniec z końcem. Na pewno nie stać go na własne mieszkanie i stara się oszczędzać. Do tego wydaje na ziółka, fajki i inne rzeczy ok 700zł a mi mowi, że jest uzależniony i żeby tego nie wliczać bo to jedyne na co go stać. przesadzam że jest skąpy?

Gość gość
Skapy, egocentyczny i niedojrzaly. Ty go specjalnie nie obchodzisz, obchodzi go jedynie on sam.

Gość gość
Odejdź od niego, to burak! Znalazł sobie kobietę, bo na prostytutkę musiałby wydawać kasę. To egoista i się nie zmieni, po co w ogóle tracisz na niego czas? Bez sensu.

Gość gość
Widzisz przyszłość z narkusem? Głupota niektórych dziewczyn nie zna granic. Tak, jesteś darmową prostytutką. On nawet nie próbuje zmienić się dla Ciebie.

Gość gość
Dzięki za rady ale jedna rzecz.. on ciągle mówi że mnie kocha, twierdzi, że mnie bardzo kocha, przyjeżdża codziennie wieczorami, czasem na 10-15 minut i wtedy nie mamy seksu, poznał mnie ze swoimi rodzicami, często jadam u nich w domu razem przy stole. Traktuje mnie poważnie..

Gość gość
pie/rdoli ze kocha bo znalazł frajerke która nic od niego nie chce a pozwala by forsę wydawał na używki. a pomyslalas co będzie jak zajdziesz w ciążę i jaką przyszłość cię z dzieckiem czeka? debilk/a. przez takie jak ty potem nas traktują jak psy i gdy cokolwiek się potrzebuje czy sukienkę czy nawet wyjście na kawę czy do kina to potem taki mówi ze ma się wymagania jak księżniczka.

Gość gość
To' żyj'sobie szczęśliwe z narkomanem, skoro tak Cię mocno kocha. Nie wiesz jakie spustoszenie sieje przewlekłe palona marihuana? nie dociera do Ciebie, że on wydaje700 zł na używki, ale by Ciebie gdzieś zaprosić czy kupię przysłowiowa czekoladę nie ma ani złotówki? Zadluzony narkoman, idealny kandydat na przyszłość:) Co za tepota.

Gość gość
Zresztą co tu pisać, przyjdzie po radę, a zaraz zaczyna bronić ukochanego. Porażka. dla niego używki zawsze będę na pierwszym miejscu. A Ty'jesteś tylko'do bzykania i'dobrze ktoś napisal, nie ma to jak dziewczyna,'która niczego nie wymaga, wystarczy powiedzieć, że się Ja kocha.

Gość gość
Tak to jest jak spotyka się z frajerem, któremu żal wydać przysłowiowe 5 zł na kawę na randce albo co gorzej zamawia najtańszą pizzę i każe się dokładać do rachunku:) Potem wychodza takie kwiatki, no ale ona nie jest materialistką, będzie z nim bo go kocha i już.

Gość gość
tu nie chodzi o matetializm ale o zwykłe traktowanie z szacunkiem. szacunek wobec dziewczyny. powodzenia w tym gown/ianym związku skoro jesteś szczęśliwa.

Gość gość
traktowanie z szacunkiem= gdy daje mi swoją kasę i wydaje ją na mnie. Seems legit ie ma to jak dziewczyna,'która niczego nie wymaga, wystarczy powiedzieć, że się Ja kocha. x No to teraz w drugą stronę, co daje dziewczyna chłopakowi oprócz "kocham". Jedno wielkie yyyyyy.... bo was trzeba kochać za nic, za samo istnienie:D

Gość gość
jaka tępa dzida co cię obchodzą cudze pieniądze? zajmij się swoimi następna co mysli, że znalazła sponsora

Gość gość
Oj dziewczyno, uciekaj, to zwykły narkoman. Uciekaj póki nie będzie za późno. On Cię nie kocha, ma Ciebie w d....i taka jest brutalna prawda.

Gość gość
jezu ale mnie zjechaliście. Poziom waszej kultury rozmowy = słoma z butów

Gość gość
Jeśli komuś słoma z butów wystaje to Tobie. Nie masz godności i rozumu.Żyj dalej z narkusem, który z roku na rok będzie coraz głupszy. Boże, dziewczyno jakaś Ty głupiutka...

Gość gość
Autorka liczyła na wskazówki jak zmienić misia:D Napiszę tak żebyś zrozumiała i była zadowolona. Musisz mu obrobić pałę z połykiem przynajmniej raz dziennie. Jak dokładnie wyliżesz jaja to zasłużysz na coś lepszego niż draże kokosowe.

Gość gość
Poważnie kupił Ci, aż 3 róże? To paczka fajek i 1 róża w bonusie. Pewnie, żeby Ci je dać jarał tego dnia tylko "ziółka". Doceń to!

Gość gość
pali trawke a dla was to narkoman? ludzie ogarnijcie sie

Gość gość
Nie pali jej sporadycznie. Palona często robi spustoszenie w mózgu.