Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez nie uzywacie podkladu i pudru bo macie piekna cere?

Polecane posty

Gość gość

czy macie tak ladna cere ze nie uzywacie zadnych pudrow i podkladów?

Gość gość
Używacie, bo idealna cera to tylko w fotoszopie :P

Gość gość
Nie używam. Czasami latem transparentny puder matujący. Mój facet nie lubi tapety. Nie mam super cery ale lepsza naturalnosc niż kg tapety na trądziku i wybrudzone kołnierze w ubraniach od podkladu

Gość gość
Nie znam nikogo kto ma taka az idealna cere. Lepsza,gorszą ale nie idealną. Ale znam takie co wmawiaja sobie ze maha idealna i dlatego sie nie maluja.

Gość gość
17.03,nie uzywasz bo facet nie lubi tapety. To ty nie masz wlasnego zdania,boisz sie go czy co. Zalosne sa takie niunie. Bita jestes jestes przez pana swojego ,czy co. Zastraszona. Zeby facet rządził moja gębą. Moj jakby mi tak powiedzial to za chwile bym miala tapete i tak juz by zostalo.

Gość Mam g0wno na twarzy31
Ja nie mogę mieć tapety, bo po dosłownie 10 min każdy podkład ze mnie spływa :o A cerę mam tragiczną... :(

Gość gość
Ja nie mam idealnej cery, mam trochę rozszerzonych porów i zaskórników na nosie, ale nie umiem sobie dobrać żadnego podkładu, każdy wchodzi w te rozszerzone pory i źle to wygląda więc nie używam wcale. Nie mam za to wyprysków i przebarwień.

Gość gość
Mam idealną he he a nawet gdybym nie miała to zimą te wybrudzone kołnierze dziewczyn porażka .

Gość gość
Mam 26 lat i nigdy nie mialam problemu z "pryszczami" nawet jako nastolatka. Nie mam przebarwien, jest gladka. Ale uzywam i fluidu i pudru bo wtedy wydaje mi sie ze moja buzia wyglada na wypoczeta i caly makijaz wyglada lepiej.

Gość gość
Ja dokladnie jak wyżej.

Gość gość
gość dziś bo tu nie podkładu trzeba (jak już to odpowiednia baza trochę pomoże, ale na dłuższą metę problem pogłębi), tylko zadbania o taką cerę ;) Polecam oczyszczanie dwuetapowe i pilingi z kwasu azelainowego - cuda ze skórą się robią, sprawdzone.