Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o chłopaku z nadwagą który nosi rurki ?

Polecane posty

Gość gość

u mnie dwóch takich pracuje :O jeden z nich ma tłusty tyłek, taki kobiecy, grubsze uda i nosi rurki, czy tam leginsy.jestem zniesmaczona, ogólnie fajny miły chłopak, szanuje mamę swoją ale ten wygląd , jak on sie nie wstydzi ?

Gość gość
Współczuję widoków, pewnie mysla ze są sexi :D

Gość gość
Może jest homo

Gość gość
może jest homo a może nie, nie wiem ale nawet jeśli jest homo to po co takie coś nosi :O no dziwie mu sie strasznie, chłopak inteligentny i nosi rurki/leginsy - bo tak naprawde nie wiem co to jest.Ma nawet czerwone.Ma taką sylwetkę beczki :O Spróbuje wam to narysować :O

Gość gość
Przeciez faceci w rurkach fajnie wygladają

Gość gość
od kiedy?:O

Gość gość
nie mam nic przeciwko jeśli chodzi o wygląd ale po co nosić rurki do takich okrągłych ud skoro można założyć normalne spodnie, masakra to że niektórzy chcą być modni nie zważając na to że im to nie pasuje i źle w tym wyglądają :O

Gość gość
Uhahaha ale beka z tego malowidła

Gość gość
Wygląda jakby miał cipke na tym zdjęciu

Gość gość
Ty z mordy to on wygląda jak moja ex kierowniczka zwłaszcza to spojrzenie i okulary, nie lubiłem suki.

Gość gość
Każdy facet, który jest szerszy w du/pie niż w barach powinien się powiesić.

Gość gość
Ja żadnego w rurkach nie akceptuję czy gruby czy z sexy pupcią.Prawdziwy facet w rurki się nie wciśnie :D

Gość gość
to jest tak obcisłe że odznacza sie mu jakby ci/pka albo nie , nie wiem, taka lekka wypukłość może ale nie przyglądam się mu a za to jak styłu wygląda , du/pa opięta :O ,jeszcze do tego krótką kurtkę zakłada i te nózki tłuściutkie o majn god :O

Gość gość
bo i ile facet może w ogóle w rurkach dobrze wyglądać (a zdarza się to naprawdę nielicznym), to musi mieć idealną figurę, tj. jędrny tyłek ale o bardzo wąskich biodrach, wąską talię i szerokie barki. W kazdym innym przypadku wygląda to fatalnie

Gość gość
Pedal jak nic.

Gość gość
raczej też mi sie wydaje że jest pedałem ale nawet jeśli nim jest to trochę smaku powinien posiadać, żenujące że tak za wszelką cenę chcą pokazać swoją du/pę jest jeszcze jeden taki facet, nie do uwierzenia wiek ok 38 lat, niski, krępy, nosi obcisłe rurki i zawsze się ogląda żeby zobaczyć czy ktoś patrzy na jego tyłek, nawet brzuch mu odstaje :O

Gość gość
18.40 - masz rację że facet powinien mieć idealną sylwetkę do rurek i do tego jeszcze długie nogi, każda wada wygląda komicznie i go ośmiesza