Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy wierzycie w znaczenie godzin typu 20:20, 21:21 itp.?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja nie wiem... nie mam chłopaka, ale bardzo często widze godziny typu 21:21, 22:22, 23:23 itp i to oznacza, że jakiś jest mną zainteresowany i mnie kocha... a teraz właśnie ktoś mi się podoba i znowu widzę 17:17 co znaczy, że jest niewierny... co myślicie o tym? Mam jakieś szanse u niego? Sam pierwszy okazał mi zainteresowanie, ciągle o nim myślę, w rozsypce jestem...

Gość gość
ja tam wierze hehe może to głupie i zabobony

Gość gość
Ja często widze takie 'imieniny godziny' nawet kilka razy dziennie, czy w to wierzyć no nie wiem, ale jest osoba która teoretycznie może cos do mnie czuć jednak nie mamy kontaktu.

Gość gość
Nie wierzę, ale doceniam piękno symetrii, bo lubię i szanuję matmę. Są jednak takie aspekty numerologii, które sobie badam - sama nie wiem, czy robię to dla jaj, czy na poważnie. To chyba rozrywka. :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie wierze.

Gość gość
Nie wierze, ale o 22:22 ciesze sie jak dziecko. I 11:11 lubie.

Gość gość
Bo mi się podoba jeden chłopak, ale nie mamy kontaktu. Praktycznie jednak codziennie się widzimy. Podoba mi się strasznie, ciągle o nim myślę :( I zastanawiam się czy jak zobaczyłam 17:17 (że jest niewierny) to czy to może być prawda? Jak miałam taki okres, że nikt mi się nie podobał to też widziałam te godziny... więc już nie wiem co myśleć... chciałabym się nie mylić, że jak się do mnie uśmiechał to nie było to przypadkowe...

Gość Edziaaaaaaaa
Typowa autosugestia mózgu. Tak samo jak budzenie się np. o 3.00 w nocy Mózg sam się nastawia na takie godziny.

Gość gość
Jak można nastawić mózg, to przypadek raczej .

Gość gość
oczywiście, zawsze o 6:66 z rana wstaję, pewnie zaraz posypie się fala niedowierzania, że przecież nie ma takiej godziny, no pewnie że nie ma, dlatego do 05:50 (też moja ulubiona, o tej się urodziłem) dodaję 1:11 (z tych samych powodów co ktoś tam wyżej) i odejmuję 0:27 bo 27 lat miało wiele gwiazd showbiznesu np. hedrix, morisson, cobain, joplin itp. kiedy odeszli, i jeszcze odejmuję 0:10 bo 0:10/2 = 5 czyli 2 piątki z godziny moich narodzin :)

Gość gość
a wie dziecko co to zegar biologiczny czy nie wie

Gość gość
6:66 To jest taka godzina? Hahah

Gość gość
Można budzić się o stałej godzinie i bez budzika, w to wierzę, ale zobaczyć imieniny godziny, to już loteria. Kto by nastawiał mózg na coś takiego?

Gość Edziaaaaaaaa
Nastawiacie swój mózg nieświadomie, jak np. choćby czytając ten temat.

Gość gość
Widziałam niedawno 21:21 <3 <3 <3 :)

Gość gość
A ja 20:20

Gość gość
Ja natomiast bardzo bardzo często spoglądam na zegarek akurat jak wskazuje 19.06. Podejrzane trochę i dziwne

Gość gość
Ja tak miałam, widziałam te godziny jak nie chciałam. To bez przerwy, 21:21, 22:22, 23:23 a w nikim akurat się nie kochałam i w we mnie zapewne też nie. A jak podobał mi się chłopak to jak na złość ich nie widziałam, tylko 17:17, 18:18 (czyli, że ma inną dziewczynę). Ale nie zawsze była to prawda, że kogoś miał. Wydaje mi się, że to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością tylko siedzi w naszej głowie.

Gość gość
ja tylko czarne koty wypłaszam kamieniami zanim wyjde z domu

Gość gość
Ale niby co miałyby znaczyć te godziny, bo nie rozumiem. Przecież to wszystko wymysł ludzki, numerologie wymyślili ludzie, wiec nie wierzę w to. Śmieszne przesądy.

Gość gość
Akurat w poszczególne znaczenie godzin nie wierze że 17 to, a 18 tamto, to trzeba być duriem żeby wierzyć, ale tak ogólnie jak ktoś często widzi te samą godzine i minute, OBOJĘTNIE JAKĄ, to może coś być na rzeczy

Gość gość
Mam tak po kilka razy dziennie ale czy to cos znaczy? Raczej w to nie wierzę. Często piecze mnie lewe ucho a nos swędzi z prawej strony.. czy to też ma znaczenie? :P