Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzis mam urodziny i oprocz meza i córki nikt nie pamieta o moich urodzinach

Polecane posty

Gość gość

smutno mi.

Gość gość
wszystkiego najlepszego :) 🌼

Gość gość
dziś koncze 32 lata. dziekuje za zyczenia.

Gość gość
Niech Ci nie będzie smutno:) życzę Ci wspaniałych chwil w życiu, przyjaciół, którzy będą pamiętać o urodzinach, zdrowia i spełnienia marzeń.

Gość gość
Tez mam dzis urodziny :) Masz meza i dziecko. Na co Ci potrzebne inne osoby?

Gość gość
Nie masz dalszej rodziny ..rodzice ,rodzeństwo ,dziadkowie.Nie macie znajomych ,przyjaciół w pracy ,sąsiadów ?Straszne sa te czasy ,coraz więcej jest takich osób ,które żyją tylko we własnym świecie lub w wirtualnym swiecie ...smutne .Jesli czujesz sie samotna i stało ci sie to dzisiaj oczywiste ,postaraj sie to zmienić ,moze poznasz na placu zabaw ,podwórku będąc ze swoim dzieckiem jakas inna miła mamę ,które będzie w przyszłości twoja przyjaciółka ?Pracuj nad sobą ...Zycze ci tego z całego serca ,wszystkiego najlepszego i więcej wiary w siebie i chęci do realizowania marzeń :-)

Gość gość
tak sobie zapracowałaś widocznie na to, na dobrych znajomych czy przyjaciół właśnie trzeba zapracować, zadbać przez lata by o Tobie ktoś pamiętał

Gość gość
ja urodzin nie obchodze, niby kto ma o nich wiedziec? Rodzce, maz, dzieci niekoniecznie , i tyle.

Gość gość
Sto lat!

Gość gość
Jak ja chciałabym, żeby nikt nie pamiętał o moich urodzinach...w tym roku kategorycznie powiem wszystkim, że nie obchodzę urodzin...ale zwalą mi się pewnie i tak :@

Gość gość
A rodzice , rodzeństwo?

Gość gość
rodzice nie zyja.

Gość gość
Autorko -głowa do góry ,nie przejmuj się , ja miałam urodziny 2 dni temu , pamiętał mąż , moja mama a dorastające dzieci już nie :-(

Gość gość
Rany współczuję mój mąż mi już dał dziś 3 prezenty :-) mimo ze urodziny mam jutro dopiero i w ogóle jeszcze mi coś z dzieciakami planują , ale nie wiem co Wszystkiego najlepszego :-) fajna data

Gość gość
Miej to gleboko w d. Gdyby nie facebook to o moich urodzinach by tez nikt nie pamietal nawet maz.

Gość gość
Rownież życzę wszystkiego dobrego :) Ja nie mam przyjaciół, jedynie dwóch kumpli i dwie kumpele, ale jednak na urodziny napiszą, kilka osób ze szkoły też coś tam pisało, ale to na facebooku, więc się nie liczy, zresztą kontaktu nie utrzymujemy. Nie masz nawet takiej koleżanki, z którą raz na trzy miesiące gdzieś wyjdziesz albo zadzownisz? :(

Gość gość
dostałam prezent od męza i córki.Dostałam wczoraj- kolczyki.A dziś symbolicznie torcik.

Gość gość
Wszystkiego najlepszego :-)

Gość gość
100 lat

Gość gość
wszystkie kontakty się pourywały. Znajoma z dnia na dzień przestala się odzywać.2 znajoma wyprowadziła się na wieś i też kontakt się urwał. i dziekuje wam za życzenia. mam 32 lata nie dociera to do mnie.Ze lata tak szybko lecą.

Gość WszystkiegoNajlepszegoAutorko
Z okazji Twoich urodzin, Autorko, życzę Ci zdrowia, spokoju, szczęścia, zawodowolenia z życia osobistego i zawodowego, spełnienia marzeń i wszystkiego, czego tylko pragniesz. Jeśli chodzi o pamiętanie o urodzinach, to już zdążyłam przyzwyczaić się do faktu, że życzenia składa mi tylko kilka osób z mojej rodziny. Nie ma wśród nich znajomych, a nawet, jeśli już składali, to tylko wtedy, kiedy miałam Facebooka i ustawioną datę urodzin dla nich. Teraz nie mam i Facebooka, i "wirtualnych znajomych". Wiesz, Autorko, wychodzę z założenia, że liczy się treść życzeń, a nie ich ilość, ale rozumiem Twoje przygnębienie. To Twój dzień. Ciesz się nim, mimo wszystko. Grunt, by życzenia, które są do Ciebie kierowane, spełniły się. I tego Ci życzę, z całego serca. Mimo, że się nie znamy. Pozdrawiam.

Gość gość
Wszystkiego najlepszego! !!

Gość gość
jednak sobie o mnie 2 osoby przypomniały. ciocia i siostra.zadzwoniły z zyczeniami.

Gość gość
TO DOBRZE ! STO LAT ! 🌻

Gość gość
Duzo zdrowka radosci i wspanialych przyjaciol ktorzy pamietaja o urodzinach :)