Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Czemu wszystkie albo przynajmiej większość kobiet nie może być jak 22lata

Polecane posty

Gość gość
Weź leki na uspokojenie,Rychu :classic_cool: :D

Gość gość
Cisną Ci, a Ty nawet nie wiesz, że to robią bo nie rozumiesz nic z prostego tekstu, który masz przed sobą :D Kiedyś miałbyś niepełne podstawowe.

Haha ale jajca:D Nie ma chyba drugich takich kabareciarzy na kafełe jak nepryk i rychu kaleka hehe:D🖐️

A czemu se niby miałbym nie żyć? Zwyczajnie nie chce mi sie tutaj tak dużo pisać jak zwykle bo nie ma se z kim:D, ba nawet nie ma kogo tu hejtować bo ino same kaleki pozostały a leżącego sie nie kopie:D🖐️

Gość Barnabus
Słuchaj Rysiu. Nie pisz że cię kto tu lubi. Tylko my cię lubimy ^^ znaczy ja, Wania i cała brać tu na naszej małej wioseczce ^^ ale to z dobroci serca, bo myśmy cierpliwe chłopaki od zawsze byli. I już sokój Rysiu, bo ty zawsze po akcjach na kafeterii taki rozbrykany, a jak ci mówiłem w podlinkowanym przeze mnie linku to Sta/r/u/c/h/a z Lochów nie lubi niepokojów na naszej małej wioseczce.

Gość Barnabus
I już nic nie mów. Złaszcza o maturze, bo my w nią wątpimy, a to dlatego że się przed obcymi chwalisz, a przed nami przyjaciołami toś taki skryty, wiec ciężko wierzać tobie w te kafeteryjskie rewelacje o maturze.

Gość gość
Badperła i Neptyk,to dwie p***y,swojego czasu niszczyłem te ofermy losu :D :classic_cool:

Gość gość22lataprzegrywu
napletek w*********j. ps. elo rychu ja tu se płaczę bo model 10 na 10 chciał mnie w*****ać a teraz nie odzywa się.

Gość gość22lataprzegrywu
ja se tak ryczę parę dni pod rząd bo się bardzo nieszczęśliwie zakochałam w pięknym młodszym brunecie a nie chcę być natarczywa bo i tak g****o z tego będzie.

elo ja wczoraj założyłem tindera, popisałem z jakaś laską a dzisiaj mnie usuneła z par :(

Gość gość22lataprzegrywu
ja mam kilkadziesiąt osób już zablokowanych no tak tu jest trzeba być bezpośrednim od początku jak ktoś jest obleśny to niech spada.

Gość gość22lataprzegrywu
rychu dzięki ja to pisałam z perspektywy napletka który uważa ciebie za gorszego jemu na złość. to nie są moje odczucia. bardzo mi pomogła rozmowa tu z tobą.

ja popełniłem ten bład że się zbyt srałem na początku i chyba na stuleje wyszedłem

Gość gość22lataprzegrywu
ten 10 na 10 to chyba nawet mógłby mnie w*****ać na pierwszej randce tak bardzo mi odwaliło na jego punkcie i wszystkich męczę tą moją historią. cały czas bym ryczała ciężko jest mi.

szczerze mówiąc to robiąc tindera to się tobą inpirowałem :D mam nadzieje że znajde tam jakas laske i tobie tez zycze ze znajdziesz kogos

Gość gość22lataprzegrywu
ja chcę tylko jego. to dlatego odtrącam obiektywnie fajnych chłopaków bo tacy też się zdarzają choć to rzadkość. pewnie jak ktoś cię odtrącił to tylko dlatego że jest zakochany. ja lecę. trzymaj się.

Gość gość
Na jakim kierunky jestes

Gość gość22lataprzegrywu
rychu ja cię bardzo lubię bo tylko ty tu ze mną normalnie rozmawiasz i jesteś jak ja przechodzisz przez to samo. nie lubiąc ciebie nie lubiłabym siebie samej a ja swoją wartość znam m.in. dlatego podbijam do modela 10 na 10. ale te niedowłady mózgu tego nie ogarną. rychu dzięki ja też tobie życzę tego co mi czyli w twoim przypadku laski ciebie godnej.

Dzięki :D mam takie same zdanie o tobie :D teraz kolejna laska mnie polubiła :) zobaczymy jak to sie rozwinie

Gość gość22lataprzegrywu
przemek fajna fota aż strąciłam szklankę na jej widok.

Gość gość22lataprzegrywu
nie bo morda plus wzrost tam się jednak liczy.

kurw jak mi albo tobie wyjdzie na tym tinderze to prawiką tutaj całkiem stulejki pękną że ten huk to chyba w watykanie bedzie slychac :D

Gość gość
oni są cudowni!!!mhmmmm www.sexy-kamerki.xweb24.pl/l/3/ona