Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto pisze z Namysłowa?

Polecane posty

Gość gość

Niech przyzna się szczerze.Ciekawe ilu tu jest ziomków tego świra?

Gość gość
W*********j zrozum w*********j poza mną ani jedna osoba ps czemu ja jestem swirem a gosc od stolca czy s******ej doopy czy prawik zamieszczajacy gołe foty to niby nie swiry czemu ich nie nazywasz swirami Co wbij sobie to do łba ze oni są świrami nie ja

Gość gość
oni również są świrami; tak samo jak ty. I oni też są nazywanie po imnieniu; prawik zyeb przegrańczy kozoyebca i reszta tego tałatajstwa. I tak samo ty jesteś poy****y; w doborowym towarzystwie się obracasz 🖐️

Gość gość
Nie jestem swirem zrozum to wreszcie ps obejrzyj mój filmik wczorajszy z wrocławia czemu wczoraj go nie obejrzałeś zrozum ze ja nie jestem swirem zrozum to ps obejrzyj mój filmik z wrocławia na moim kanale głupku

Gość gość
używając twojego schizofrenicznego języka (bo najwyraźniej innego nie rozumiesz): zrozum ze nikt twoich filmików nie oglada zrozum zrozum ze nikogo nie obchodzi gdzie jezdzisz i co tam bredzisz zrozum ze jestes swirem zrozum ze jestes yebniety i wk*****ajacy zrozum czemu nie chcesz zrozumiec ps nikogo nie interesuja twoje filmiki zrozum DOTARŁO?

Gość gość
Nie nie dotarło i co zabronisz mi do wrocławia jezdzić? Ja tam od dziecka jezdze I znam wrocław czuje sie tam jak w domu wrocław po Namysłowie I opolu jest moim trzecim miastem daje ci to do zrozumienia ze od moich miast czyli w pierwszej kolejnosci od Namysłowa potem od opola a potem od wrocławia w*********j ps byłeś kiedyś we wrocławiu? Chyba nie I won od mojego wrocławia Namysłowa I opola

Gość gość
ty masz naprawdę solidnie nasrane we łbie :o

Gość gość
Nie bedziesz mnie s*********e obrazał rozumiesz nie jesteś psychiatrą ani psychologiem by mnie od psycholów wyzywać I obrazac nie wiesz Co mysle zrozum ze nie bedziesz mnie obrazał ani poniżał spojrz lepiej na siebie złodzieju nicków ktory uwaza sie za niewiadomo kogo I udaje wiele osob a to ty nie bedziesz mnie poniżac ani obrazac zrozum to spojrz lepiej na siebie

Gość gość
atak psychozy :D aleś ty zy****y a propos; mieli cie zamknac w psychiatryku; czemu tam jeszcze nie siedzisz gdzie twoje miejsce?

Gość gość
Nie bedziesz mnie s*********e obrazał zrozum ze od gościa od s******ej doopy stolca czy prawika jesteś nielepszy s*********e złodzieju nicków nie bedziesz mnie obrazał za kogo ty sie uwazasz Co?

Gość gość
jesteś zwyczajnym świrem i każda kolejna twoja wypowiedz tego dowodzi

Gość gość
Ps to ty gościu od homocwela jesteś psycholem Co? Czemu sie nie przyznasz do kradziezy nicków dobrze wiesz ze to ty

Gość gość
Co jesteś psychiatrą ze oceniasz? Nie nie jesteś I nie bedziesz mnie obrazac znam swoja wartosc zrozum to

Gość gość
to bardzo dobrze że znasz swoją niewielką wartość 🖐️ :D przynajmniej nie masz zludzen

Gość gość
nieb mam niewielkiej wartości rozumiesz ty masz praktycznie zerową wiedze o mnie to co wiesz o mnie to tak jak nic zrozum że nie jestem idiotą wiem co sie wokól mnie dzieje