Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ex będzie miał dzieco

Polecane posty

Gość gość

Byłam z moim narzeczonym 7 lat. Nagle on zapragnął wolności i się rozstaliśmy. Bardzo szybko znalazł nową dziewczynę, młodszą o 11 lat. Poznał ją kiedy jeszcze byliśmy razem. I ostatnio dowiaduję się, że dziewczyna jest z nim w ciąży. Nie potrafię się z tym pogodzić...

Gość gość
wiem jak to boli, bo zranil Cie, a teraz ma szczęśliwe życie, a Ty jesteś smutna, chociaż nie zrobiłaś nic zlego. Czemu aż tak długo byliście narzeczenstwem? Nie spieszyło Wam się do slubu? Może to nie było "to"? I może życie szykuje Ci coś lepszego, choć jeszcze o tym nie wiesz

Gość gość
Czasami tak jest, ze jestesmy z kims zeby nie być sami ale jak natrafimy na "to"to odchodzimy .Takie życie. Dlatego ja zawsze wyczajam motywy faceta nawet tymi nielegalnymi sposobami;)

Gość gość
Po co Ci taki frajer, jeszcze za Tobą zatęskni.

Gość gość
Życie.

Gość gość
7 lat to sporo, czasem małżeństwa tyle nie trwają, moim zdaniem , skoro znalazł młodsza to znaczy ze zdradzały ciebie. A niech idzie w p**du, zaraz zaczną sie bezsenne noce bo dzidzia, proza życia z młoda i wtedy zatęskni za życiem z tobą ale wiesz... niech spada. Zamknij ten rozdział, nic już fajnego by sie nie wydarzyło, teraz byłaby tylko droga w dół wiec super ze dał szanse na nowe dla ciebie przede wszystkim. Faceci to palany, zrob wszystko abyś nadal była atrakcyjna życiowo i fizycznie.powodzenia na nowej drodze !