Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś schudł jedząc nabiał

Polecane posty

Gość gość

w necie szukajac informacji o wpływie nabiału na odchudzanie nie wiadomo czy smiac sie czy płakac.jedna strona mówi ze przeszkadza w schudnieciu i jest kategorycznie zakazany,inna przeciwnie-ze pomaga w odchudzaniu.a ja pytam-ktos tu schudł jedzac duze ilosci nabiału?chodzi oczywiscie o sery i jogurty najbatrdziej

Gość Ugula28
Ja jadam jogurty, sery tylko o małej ilości tłuszczu ;) może nie jest zbyt smaczny ten ser ale przy moim odchudzaniu odpowiedni;) jem dużo sera białego czasami i codziennie na śniadanie;) Dużo się ruszam przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i w miesiąc schudłam 6kg więc da się ;)

Gość DariaE
Podczas odchudzania polecam dorzucić spalacz Thermo Speed, świetnie wspomaga redukcje tkanki tłuszczowej! :)

Gość gość
Nie, obecnie nabial nie jest zdrowy, chyba ze masz swoja krowe, ktora na pewno nie dostaje hormonow, zeby dawala duzo mleka. Bogaci (i chudzi) praktycznie nie jedza nabialu.

E-mail: dsa.jean1988@outlook.com Oferujemy wszystkie rodzaje pozyczek (pozyczki osobiste, kredyt konsumencki, kredyt samochodowy, kredyty inwestycyjne). Czy potrzebujesz pozyczki i zostaly odrzucone przez Twój bank z powodu zlych kredytów? Czy masz niezaplacone rachunki lub dlugów? Czy masz marzenia o rozpoczecie dzialalnosci? Kontakt w sprawie pozyczki dzis i polozyc kres wszystkie swoj***ariery finansowe. Minimalna kwota kredytu wynosi 5.000 euro. Maksymalna kwota pozyczki wynosi 75.000.000 euro. Jestesmy szybki, niezawodny i rzetelny. Prosze o kontakt przez E-mail: dsa.jean1988@outlook.com DZIEKUJE ZA ZAUFANIE