Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwona Twarz

Czerwona skóra na twarzy

Polecane posty

Gość Czerwona Twarz

Cześć, Na wstępie napiszę że chodzi o męską twarz. Generalnie stosuje kremy do twarzy (nawilżające), nakładam rano i przed snem a moja skóra na twarzy i tak jest czerwona... Nie wiem co może być tego przyczyną. Teraz jak się zrobiło chłodniej to tym bardziej jestem czerwony.. Do tego dochodzą jakieś wypryski które co jakiś czas się pojawiają, nie ma ich zbyt dużo ale ja mam prawie 29 lat i to chyba trochę nie normalne bo nie jestem już nastolatkiem! Drogie Panie czy możecie mnie wspomóc? Macie o wiele większą, życiową wiedzę na ten temat niż ja.

Gość gość
to moze byc trądzik różowaty

Gość gość
mam to samo zbadaj serce

Gość gość
swedzi cie twarz?ja mialam czerwone swedzace plamy i wysypke i to był trądzik różowaty

Gość Janek29
Ja również miałem problem z moją twarzą miałem zaczerwienienia oraz trądzik nie wiedziałem co z tym zrobić stosowałem różne preparaty ale nic nie pomagało ale w końcu natrafiłem na Nonacne http://natradzik.milejdi.pl i wtedy wszystko się odmieniło w końcu zaczerwienienia, trądzik zaczęły znikać.

A nie cierpisz przypadkiem na trądzik różowaty? Leć czym prędzej do dermatologa! Jednak to lekarz musi określić, co jest z twoją cerą. Na czerwona, palącą twarz polecam kremy od Rosacea Care.

Gość hanka_1
Polecam spróbować tego kremu http://www.laroche-posay.pl/produkty-do-zabieg%C3%B3w-piel%C4%99gnacyjnych/Rosaliac/ROSALIAC-AR-INTENSE-p7831.aspx?ProductId=7831 na zaczerwienienia sprawdza się najlepiej, złagodzi także podrażnienia. Mężczyźni też mogą mieć problemy z cerą, to nie jest tylko przypadłość kobiet.

Też mi się wydaje, że może to być trądzik różowaty. Zarówno mężczyźni, jak i kobiety cierpią na tę przypadłość. U mnie również wszystko się zaczęło w okolicach trzydziestki. I tak jak Danka78 natrafiłam na Rosacea Care. Mają bardzo fajne kremy i preparaty do mycia twarzy. No i dużo innych, ale mi akurat te przypadły do gustu.

Gość gość
WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O WON k*******y spamerskie!!! :O