Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam żadnych zainteresowań, hobby, jestem nudna. Ktoś z was jest podobny ?

Polecane posty

Gość gość

Ktoś sie pyta czym sie interesuje, jakie mam hobby, jaki sport lubie uprawiac ogladac...a ja zwykle ogolnikowo cos naściemniam... bo mnie nic tak naprawde nie interesuje, nie mam hobby, jakiejs pasji, cos co lubie robic - tzn lubie narzekać i użalać się nad sobą od dziecka :) a sport? nie widze NIC interesujacego w ogladaniu tego, nie rozumiem ludzi ktorzy to ogladają, samego sportu tez nie lubie bo jestem słaba fizycznie, psychicznie jestem rozlazła ,brak mi koordynacji, cudem zdałam egzamin na prawo jazdy i jezdze bardzo powoli bo wiem ze szybka jazda w moim przypadku skonczylaby sie na 1000% wypadkiem lub smiercią

Gość gość
Ja jestem podobna do ciebie tez mnie nic prawie nie interesuje nie mam do niczego zamilowania pasji hobby no tylko lubie gotowac pyszne jakies potrawy obiady prawko mam ale tez jezdze wolno tylko biegiem 2 lub 3 , 5 nie wlanczam grozi wypadkiem no i powinnam nosic okulary jezdze na czuja bo slabo widze, matury nie zdalam zawalilam 1 egzamin powiesze sie.

Gość gość
70% ludzi tak ma tylko ściemniają i kłamią :) to tak jak ci którzy rzekomo ''imprezują'' co weekend, chwalą się ile to wódki wypili, jak to się ''naj***li'', kogo zaliczyli, jak to super było ... zwykła sciema i kłamstwo

Gość gość
A ja porzuciłam hobby,a miałam kilka. Zaczęło mnie wkurwiać i tyle. Stałam się taka jak reszta próżnych dziewuch-po robocie buszowanie w necie,shopping,jakas biba,skupienie na wygladzie itp z prawkiem mam tak jak Wy

Gość gość
Ja tez nie mam zadnych zamilowan.Wogole jak na razie w zyciu nic nie osiagnelam.Mam 29 lat,narzeczonego z ktorym jestem 12 lat,nie mieszkamy ze soba.Juz mam tego mojego zycia dosyc.Chcialabym kulic mieszkanie,ale kasy brak.

Gość gość
Jestescie dziwne.