Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Prosze Czy znacie jakies cwiczenia fajne. Nie jestem gruba schudlam po ciazy juz prawie tyle ile mialam ale moje cialo jest straszne...skora chyba juz nie bedzie jak dawniej...moze znacie jakies cwiczenia czy sposoby zeby odzyskac jej jedrnoac. Maz mnie wysmiewa tesciowa zachwyca sie druga potencjalna synowa jaka ona szczupka bla bla a mi sie chce plakac

Gość gość
Twoja teściowa to wredna baba pogoniłabym taką.

Gość gość
Nie jest zla ale mowiac o tamtej tak sie nia podnieca ze czuje sie paskuda...niedawno ja poznal jej syn. A mowi szczupla wysoka a ja sie xzuje jak gorsza.

Gość gość
Prawda taka ze chyba jestem zazdrosna i sfrustrowana. Ale nieraz w tv np byla jakas ladna babka a ona tekst moim synom by sie przydala taka kobieta

Gość gość
Tak czy innaczej tesciowa taktowna nie jest i gdyby była moją tesciową bym ją nie lubiła, ale teraz skup się na odzyskaniu jędrności ciała uważam że nie ma w tej dziedzinie nic nowego potrzebna jest tradycyjna gimnastyka na mięśnie pośladka rowerek na mięśnie brzucha nożyce itd

Gość gość
Dziekuje kochana. Musi byc z Ciebie spoko laska. Milego dnia i szczescia Ci zycze

Gość gość
Było trzeba myśleć przed a nie rozmnażać się jak jakieś zwierze. Gardze takimi ludźmi

Gość gość
A ja gardze takimi jak Ty...zero empatii. Nie wiesz ze czasem ludzie udaja kogos kim nie sa a prawda wychodzi po slubie zarowno maz czy tesciowie??? Podly lub podla z ciebie osoba

Gość gość
Do 10:54 Dzięki za życzenia, tobie też życzę dużo szczęścia.

Gość gość
Polecam ten sklep .www.gajg.pl Sprzedażą internetową zajmujemy się profesjonalnie, dlatego wszystkie zamówione przez Państwa przedmioty dotrą na wskazany adres na czas. Wszystkie oferowane przez nas produkty możecie Państwo nabyć w atrakcyjnych i korzystnych cenach. Posiadamy bardzo szeroki asortyment. Zaopatrzysz się u nas w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. Zajmujemy się również sprzedażą odzieży damskiej. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie u nas Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferujemy zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.