Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta MŻ , więcej się ruszać!

Polecane posty

Gość gość

Witam ! Mam 44 lata i mój cel to pozbyć się kilka kg i umieścić trochę ciało. Mam dość sfleczalych foldek . Mój plan to MŻ i więcej się ruszać . Fajnie by było wspólnie się motywować i wspierać. Zapraszam! !!!

Gość Niki321
Moj plan to ; 4-5 posiłków dzien nie 0 cukru 3 razy w tygodniu rowerek Ostatni posilek 3h przed snem

Gość Pani ELA
Oj tak te fałdki są najgorsze;) ale powoli a do celu;) ja już odchudzam się 2 miesiąc jem regularnie 5 posiłków dziennie ostatni posiłek jadam o 18;) akurat Pierwsza Miłość leci zawsze więc przyjemnie się je;) do tego dużo ruchu ja chodzę na długie spacery z psem oraz na basen w weekend dodatkowo przyjmuję suplementację African Mango http://afrikanmango.pl i waga mi spada w 2 miesiące 10kg mniej;) więc moim zdaniem to super wynik;)

Gość gość
Pani Ela ale stosujesz dietę MZ ? Czy jakieś wymyślne posiłki sobie serwujesz typu pierś na parze? Też kupiłam African Mango i chciałabym zacząć ale nie wiem od czego

Gość gość
pani ela to sprzedaje to mago cos, to reklama;)

Gość Niki321
Początki są trudne

Gość gość
No i nie wkleilo się wszystko!!!!!

Gość Niki321
Jeszcze jedna próba . Dziś zjadłam bułkę z sałatka jajeczka, 2 marchewki, rosół z makaronem, kawałek jabłecznika . Wyciaglam roserek stacjonalny i ... jak narazie to patrzę na niego : lenistwo nie zna granic

Gość Niki321
nie mam tego kopa jak 2 lata temu ,wtedy bylam bardziej zmotywowana i zawzieta . Fakt wazylam wtedy duzo wiecej i takim sposobem schudlam 17 kg . Rano chcialam sie zwazyc a tu baterie wyczerpane , wszystko na nie ... Mam nadzieje ze bedzie lepiej !

Gość Niki321
Dziś jestem z siebie zadowolona - 2kilobaski z szynki z musztarda i 2 kromeczkami chleba - talerz zupy jarzynowej - garść orzeszków -puszka śledzi w pomidorach i pół kajęzyki 1 h rowerku