Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hobby napiszcie co Was interesuje

Polecane posty

Gość gość

Szukam jakiejś odskoczni od codziennego życia. Ale czegoś zupełnie nowego. Co sprawia Wam przyjemność? Do tej pory biegałam, ale okazało się, że po ciąży mam problem z kręgosłupem i muszę przynajmniej na jakiś czas odstawić bieganie. Wcześniej uczyłam się języka obcego. Lubie poczytać.

Gość gość
Gry wszelkie, i na kompie, i na zywo (karcianki, planszówki...). Z zajęć "ruchowych" siłownia i rower, latem też łazikowanie po górach. No i książki, zwłaszcza historyczne i science-fiction.

Gość gość
Ja lubię języki ale od tej prawdziwej strony , nie podrecznikowej. Czyli oglądam różne programy, Tv, słucham radia i chodzę na spotkania językowe czasami.

Gość gość Aga A
Ja od czasu gdy się odchudzałam zaczęłam chodzić na siłownię. Nadwagę zgubiłam, a regularne ćwiczenia pozostały. Poznałam tam wiele wartościowych osób i zmieniłam swoje zdanie na temat tego rodzaju miejsc, które wcześniej kojarzyły mi się tylko z mięśniakami. Ba nawet sama obecnie zaczełam brać Largomass by dla odmiany poprawić swoją masę, ale mięśniową... Tak więc od jakiegoś roku mogę ogólnie napisać, ze bardziej mnie interesuje zdrowy tryb życia

Gość gość Arleta N
Mnie chłopak namówił na cwiczenia na siłowni... w sumie to całkiem przyjemny sposób na spędzenie czasu i dodatkowo dobry dla zdrowia. Ja co prawda nie mam takich ambicji jak on, bo on na siłowni spędza 2 x więcej czasu jak ja, bioerze nawet jekiś Largomass na poprawienie masy, mi na tym nie zależy, ćwiczę amatorsko i dla zdrowia, ale jak sie tak zastanowiłam, jest to dobry sposób by coś ze sobą zrobić i przy okazji poprawić kondycję

Gość gość
A ja lubię robić na drutach :-) Fajnie odstresowuje po całym dniu siedzenia w biurze, obowiązkach domowych itd. Uczę się też grafiki komputerowej z internetowych tutoriali.

Gość gość
Historia, polityka, uwielbiam czytać. Nałogowo układam puzzle. Uwielbiam grzebać w ogródku: mam rękę do roslin: sprawia mi to przyjemność. Wiem wiem, to takie banalne, większość kafeterianek ma o wiele bardziej wyrafinowane pasje ;)

Gość gość
Też lubię rośliny, niestety nie mam ogrodu ani działki :-( Dużo czytam, uczę się języków, uwielbiam eksperymentować w kuchni i ciągle poszukuję nowych wyzwań w tej materii.

Gość gość
jazda konna, ale to strasznie czasochlonne

Gość gość
Roboe fotki przepełnionym autobusom niestety w moim miescie to juz rzadkosc jak mi sie uda raz w ciagu dnia taki namierzyc to jest sukces (wszystko przez te z****** przegubowce!!!)

Gość gość
Zjawiska paranormalne i teorie spiskowe, tajne archiwa ZSRR - czytam i oglądam sporo materiałów na te tematy w każdej wolnej chwili, najczęściej w drodze do pracy (jeżdżę tramwajem) :D

Gość gość
Joga :-) ,ale z dobrym nauczycielem:-) Wyciszenie, relaks, rozciąganie, piękna sylwetka, wglad w siebie .

Gość gość Leszek
Ja od roku korzystam z siłowni, od miesiąca stosuję Largomass i zwiększyłem intensywność ćwiczeń. Praktycznie to w 100% wypełnia mój wolny czas