Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orientacja

Polecane posty

Gość gość

Kiedy bylam w liceum poznalam pewna dziewczyne w ktorej sie zakochalam. Bylysmy razem przez cale 3 lata. To dziwne bo nie podobaly mi sie dziewczyny nigdy i teraz tez wcale mnie nie kreca, jak widze ladna dziewczyne to najwyzej mysle ze jest bardzo ladna i tez bym chciala tak wygladac, nie czuje zadnego pociagu do kobiet. To byl jakis wyjatek Teraz mam 24 lata i fajnego faceta i jakos nie myslalam o tej dziewczynie chociaz to bylo kilka lat temu. Ostatnio chlopak zapytal mnie z kim byl moj pierwsxy pocalunek i mi sie przypomnialo. Czy to znaczy ze jestem bi? Bo wcale sie tak nie czuje, podniecaja mnie tylko mezczyzni i to jest dla mnie niezrozumiale dlaczego bylam wtedy z dziewczyna chociaz uwazam ze jestem hetero, moze mialam jakies zaburzenia hormonalne sama nie wiem

Gość nudne provo
jestes bi

Gość gość
moim zdaniem jestes bi. 3 letni zwiazek z kobieta to nie byle co.

Gość Samaria
Mogłaś być bi, ale już nie jesteś. Nie rozpamiętuj bo masz faceta. I niech facet nie pyta o takie rzeczy bo po co. Bo co, podałabyś imię i nazwisko gdyby pierwszy pocałunek nie był z dziewczyną. Nie jesteś homo, bi, czy co tam. Nawet jeśli byłaś. A co do hormonów to może, tylko nie ma już jak tego sprawdzić nawet jak by to miało wpływ.

Gość gość
Nawet jeśli jesteś to nie jest to nic złego. Czasami można być trochę bi, że jedna na milion osób Cie będzie pociągać