Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z Was kochał kogoś kto był w związku i go odbił

Polecane posty

Gość gość

Albo może znacie takie sytuacje. Opiszcie

Gość gość
Znam taka sytuację. Bylo malzenstwo w ktorym pozycie sie zepsulo, a wlasciwie chyba go nie bylo. Facet latał z kolegami nie zabieral jej, byla praczka, jego sprzataczka. Ona poznala jego kolege i poszla do kolegi, a ten drugi zostal sam jak palec. Weszli w romans i zakonczyl sie rozwodem.

Gość gość
Trudno powiedziec aby ktos tu kogos odbil, po prostu sam chodzil bez niej do lokali, a ona czula sie zaniedbywana i zalila sie, ze nie ma pozycia lub jest kiepskie no wiec widocznie sobie obrzydli i przyszedl ten trzeci , zgarnal nagrode i teraz sa naprawde szczesliwi.

Gość gość
Mój kolega odbył innemu koledze żonę. On nie chciał dzieci, ona nieszczęśliwa związała się z jego kolega. Dziś są rodzina i maja córkę a tamten wyjechał, nie wiedzą co się z nim dzieje.

Gość gość
No to grubo, najgorzej jak to robi kolega/przyjaciel. Wcale mu się nie dziwię że zerwał kontakt z nimi

Gość gość
I nawet kartki na święta byłej żonie nie przyśle? :O Co za buc z tego byłego, no!

Gość gość
Jeśli się nie układa, najpierw odchodzi się od takiego osobnika, z którym się nie układa, dopiero później szuka się odpowiedniej osoby. Osoby, które są otwarte na nowe znajomości będąc w związku, są osobami bez krzty honoru.

Gość gość
A jeśli odpowiednia osoba sama się znalazła nie szukana? To co? Przegonić czy jak? :(

Gość gość
gość dziś Święte słowa. Jeśli sama się znalazła? Elementarne zasady etyki nie dopuszczają raczej wpuszczania do związku osób trzecich.

Gość gość
Te same zasady etyki nie pozwalają na zaniedbywanie żony! I dobrze takiemu rogaczowi, niech teraz w czapkach wycina dziurki na rogi..

Gość gość
Moze ciebie kiedys tez to spotka to zobaczymy czy wtedy tez sie bedziesz tak madrowac :D

Gość gość
A jestes kobieta?

Gość gość
Moze ciebie kiedys tez to spotka to zobaczymy czy wtedy tez sie bedziesz tak madrowac :D he he juz to widze, polecisz jak szalona do innego, zeby tylko uwolnic sie z toksycznego zwiazku, czego ci nie zycze. kazdy jest mundry jak cos go nie dotyczy, to umie prawic morały, a jak jest w tej sytuacji to robi jak reszta, po prostu

Gość gość
A masz jakieś wątpliwości łosiu?!

Gość gość
Jesli kochasz to mozesz sprobowac powalczyc. A czy w tym jej/jego zwiazku sa dzieci?

Gość gość
moja kolezanke odbil przyjaciel jej chlopaka. zakochali sie w sobie. teraz sa malzenstwem. maja synka. sa szczesliwi.

Gość gość
Ja. Ale czy odbiłam ? Na siłe go nie musiałam ciągnąć. Po prostu się bardzo pokochaliśmy bo w naszych małżeństwach było beznadziejnie. Mój mąż mnie zdradzał, jego żona nie była zainteresowana rodziną, a nim w szczególności. On twierdzi, ze ten typ kobiety nie powinien nigdy zakładac rodziny a ona to zrobiła żeby miał ją kto utrzymywać. Faceta z takimi deficytami uczuciowymi i seksualnymi nigdy wcześniej nie spotkałam. Wszystkiego mu w małzeństwie brakowało, zresztą mi też. A razem było nam cudownie. Łatwo nie było, ale się udało, za 5 m-cy nasz ślub i cieszymy się kazdą chwilą. Szkoda życia na złe związki i małżeństwa.

Gość gość
Takich historii jest pełno. Czasami miłość pojawia się niespodziewanie, czasami rozkwita latami. Czasami rozstajemy się, bo poznajemy kogoś nowego, czasami jest to tzw. stary, dobry przyjaciel. Wszystkie historie, o których słyszałam miały happy end. W jakiej jesteś sytuacji autorze?

Gość gość
W szczęśliwym związku nikt nikomu nie da się odbić ani nie znajdzie miejsca trzecia lub trzeci.

Gość gość
Łatwiej odbić kobietę która czuje się zaniebywana i niekochana. Moje pierwsze małżeństwo to była młodzieńcza pomyłka, drugie jest super i właśnie ją odbiłem innemu. Była przybiera i zagubiona, nie wierzyła w swoją urodę. Otworzyłem jej oczy. Ja bylem juz po rozwodzie wtedy, ona nie. Faceta trudniej odbić kiedy jest żonaty. Musi czuć się niepotrzebny, niedoceniany, brak bliskości z żoną to wtedy może ulec ale ja zawsze źle odbieram kobiety które się do mnie sliniły/ slinią kiedy jeszcze nosiłem/noszę obrączkę. Takiej nawet jakbym uległ to potem bym ją traktował jak szmate bo jest nic nie warta.

Gość gość
dziś Kogo, komu chcesz odbic?

Gość gość
nie przegonić tylko być z ta osoba jeśli czuje się, że to ta właściwa osoba. Często tak jest, że pierwsze małżeństwa są nieudane a drugie są super.

Gość gość
Jeśli taka osoba sama się znajduje nie szukana to na 100% to jest to :)

Gość gość
Nikomu i nikogo nie zamierzam odbijać, siebie też nie pozwoliłabym nikomu ;)

Gość gość
To po co pytasz? :P

Gość gość
Ja?! Ja nie pytam ale możesz odpowiedzieć :D

Gość gość
nazwałeś szmatą swoją własną żonę, głupi trollu 22:20