Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam kolezanek bo wszystkie sa wredne i zazdrosne

Polecane posty

Gość gość

Czy wy też tak macie że wasze koleżanki wam wszystkiego zazdroszczą i ich na własne życzenie nie macie , mam tylko jedna kuzynkę z która się szczerze przyjaźnie reszta to zazdrosnice i zlosnice

Gość gość
Zazdroszczą mi domu za milion i miesięcznego dochodu ,nie muszę pracować ,mam dobre auto ,wygląd i podłe znajome które czekają na moje nieszczęście

Gość gość
Hahaha

Gość gość
Serio mówię, kobiety nie lubią koleżanek którym lepiej w życiu się układa

Gość gość
Moja znajoma ma stacje benzynową i milion długu i też mnie nie lubi bo jestem za bogata i bez długów ,bogaci ludzie mają tylko pseudo przyjaciół

tak, wiekszosc kobiet jest zawistna i zazdrosna, ale mam to szczescie ze moge z czystym sumieniem powiedziec ze mam jedna prawdziwa przyjaciolke i dwie dosc dobre kolezanki...ale ogolnie ostroznie dobieram znajomych.:)

Gość gość
Tez pewnie bym ci zazroscila, bo jest czego, ale tak pozytywnie :) Niestety musze sie zgodzic, ze jakies 80-90% to zawistne krowy.

nie wiem dlaczego, ale wole facetow-bez zadnych podtekstow, jako przyjaciol/znajomych. Wydaja mi sie szczersi.:)

Gość gość
ojej znów kolejny temat się zacznie, jak to kobiety wolą facetów dlatego faceci mają lepiej są lojalnie wobec siebie w pracy szef facet wybierze na kierownika faceta szefowa kobieta też wybierze faceta a zawsitni ludzie są i wśród kobiet i wśród facetów ale dalej plujcie na siebie i podniecajcie, że macie lepszy kontakt z facetami im to na rękę nie wam

Gość gość
Najgorsze to te brzydsze, biedniejsze, bez faceta to już wogole tragedia albo takie którymi mąż się nie interesuje i do tego z nadwagą.

Gość gość
Widzę że nie sama mam ten kłopot ,nawet to im się nie dziwię bo faktycznie mają czego zazdrościć Też mam więcej facetów znajomych i lepiej z nimi się dogaduje bez podtekstów Sex...

Gość gość
Nie. Mam i mialam wiele kobiet-przyjaciol, wspanialych, uczciwych, itd. To zalezy w jakim srodowsku sie obracasz.

Gość gość
wszyscy moi znajomi to ,,nowo/bogacze,, a jak ci do czego to paluszki na imprezie....