Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niczego nie Warta

Skończyc że sobą

Polecane posty

Gość Niczego nie Warta

Marzę żeby zasnąć i się już nigdy nie obudzić na tym świecie, przedawkowalam tabletki,m ineoy 3 godziny a tu nic oprócz otumanienia , dreszczy. Kołatania serca ,duszności nic się nie dzieje.... dlaczego?!!!! Myślałam że zasne i się obudzę już po tamtej stronie Matko nawet samobójstwa nie umiem popełnić dobrze.

Gość gość
Przytulam :)

Gość gość
Po co ci samobojstwo ? To jeszcze gorsze niz zycie

Gość gość
Czym tak się przejmujesz? Rodzicami? Znajomymi? Chłopakiem? Szkołą? Nie warto, niczym nie warto aż tak się przejmować.

Gość lskierka
Też miewałam takie momenty Najgorsze w tym poczuciu ogromnego cierpienia jest przekonanie, że to nigdy się nie skończy, nie minie to straszne samopoczucie. Gwarantuję Ci, że jeszcze poczujesz się fajnie. P.S. W okresie pełni jest więcej samobójstw. Emocje wtedy potrafią szaleć, zobaczysz, że we wtorek poczujesz się lepiej.

Gość gość
Nieam siły. Nie jestem 12 latka która ma problemy do rozwiązania. Jestem skończoną osobą. O tak przejmuje się bo skrzywdzilam wszystkich bliskich sobie ludzi i nie chcą mnie znać a ja bez nich nie istnieje. Nie mam nikogo. Odwrócili się znajomi , rodzina cała razem z tatą i mamą, rodzeństwem. Przyjaciółki, chłopak który właśnie opija "moja stype '"na Facebooku o czeka kiedy będzie mógł otworzyć kolejna wódkę za mój pogrzeb. Więc o co mam walczyć. O jakie życie ? Jestem sama, nie mam ani jednego znajomego ani jednego. Nie mam siły i nie mam dla kogo żyć. Życie straciło sens,jedyne o czy dziś marzę żeby się rano nie obudzić

Gość gość
dlaczego? Gdyż trzeba byłoby zażyć kilkanaście opakowań tego świństwa, żeby w ogóle znaleźć się w stanie jakimś tam ciężkim.

Gość gość
Jestem sama, nie mam ani jednego znajomego ani jednego. x Są gorsze problemy np. bieda albo analfabetyzm czy wszechobecna częściowa bezdomność.

Gość gość
Wzięłam wszystko już teraz co miałam w domu , poprostu już nie chcę. Boję się po prostu boję się tej samotności i boję sięjak to będzie za 2 tygodnie jak stracę mieszkanie. Gdzie pójdę? Będę jak menel na dworcu siedzieć. Lepiej imrzecoj facet ma rację