Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annawro

Zakochana w młodszym Ukraińcu

Polecane posty

Gość Annawro

Witam. Krótko opiszę mój stan rzeczy. Mam 30 lat. We wakacje poznałam chłopaka z Ukrainy. Zaprzyjaźniliśmy się, wspólne rowery, jednodniowe wypady itp. Zakochaliśmy sie w sobie. Jesteśmy bardzo szczęśliwyni ludźmi. Jednak boje się ze moze z tego nic nie wyjsc bo różnica wieku miedzy nami to 6 lat. Mimo to nie wyobrażam sobie z nim mie być i nie interesuje mnie żaden inny facet mimo iż mam powodzenie. To stało sie tak nagle dostałam strzałą amora w głowe! Moje życie od wakacji jest jak w innym wymiarze nowe szczęśliwsze...lepsze! Co myślicie o tym ? Jest szansa czy raczej powinnam zejść na ziemie?

Gość gość
To tylko 6 lat przecież to nic !

Gość gość
To niech Ci strzała amora wyleci po przypomnieniu sobie, co jego dziadkowie zrobili polakom na Wołyniu i Małopolsce... Niejedna taka strzała była wbijana powoli w głowy polaków. A oni nadal Banderę wychwalają na bohatera. Precz z UPA! Precz z Banderowcami!!! Pewnie jak co do czego - byłby jednym z nich...

Gość gość
gość dziś Dobrze powiedziane!!! Brawo!!!!!!!

Gość gość
A co to dla ciebie za różnica, co my o tym myślimy? Niepełnosprawna umysłowo jestes?

Gość gość
Ukraincom mowimy stanowcze NIE

Gość gość
ile autorko masz lat? jestem facetem , mam 25 i kocham 6lat starszą

Gość annawro
mam 30 lat, on ma 24

Gość Helaszka
A może on przemyślał sytuację i chce dwie pieczenie na jednym ogniu. Pobawi się, poru/cha i obywatelstwo zyska? Ale jeżeli jest to prawdziwa miłość to będziecie razem, czego Wam życzę:)

Gość annawro
ale to chyba dobrze że obywatelstwo zyska? Teraz wyjechał do siebie bo czeka za nową wizą i przyjedzie za miesiąc. No jest nam razem super naprawdę. Jest uczciwym chłopakiem i nic nie kombinuje, zwracałam często uwagę na jego zachowania gdy byliśmy razem i w otoczeniu znajomych

Gość gość
Nie ściągać mi tutaj banderowców!! Jakbym był złośliwy, powiedziałbym, że losy się odwróciły - teraz mniejszość ukraińska na naszych ziemiach. I co? Mamy taką samą masakrę im zrobić, jak oni naszym na swoich ziemiach? Może też powinniśmy im widły w brzuch wbijać i do ognia...:/ Bo kto wie co im jeszcze do łba strzeli... lepiej dmuchać na zimne... a ukrainiec, to ukrainiec - zawzięty, wredny i fałszywy naród...

Gość gość
Taka różnica tojest NIC. Jak kochasz to co się zastanawiasz? Ja bym się tylko obawiała czy gość niechce załatwić sobie obywatelstwa dzięki Tobie ?

Gość gość
gość dziś Kolega ma rację... jak najdalej od ukraińców, to paskudny naród... jeszcze Ci wyjdzie czubkiem głowy

Gość gość
Ten ukrainiec jest po prostu bystry - chce się wynieść z ukrainy, bo ukrainy już nie ma... podobnie jak Polski zreszta

Gość gość
Jak tak go kochasz to spieprzaj z nim na Ukraine!

Gość annawro
nie bede nigdzie spieprzać :)

Gość gość
posłuchaj wypowiedzi powyższych osób to choojowy narod

Gość gość
a ty nie jestes choojowy? wydaje mi sie ze bardzo choojowy :)

Gość gość
Nie mordowałem w taki męczeński sposób, jak ukraińcy... i to "normalni" obywatele ukraińscy to robili... sąsiad ukrainiec, sąsiadowi polakowi, podczas gdy jeszcze tydzień temu żyli w dobrej komitywie... poznaj nieco historii... Powiesz, że to historia... Nie! Taki to jest właśnie naród - do dziś wychwalają Banderę pod niebiosa jako bohatera narodowego

Gość gość
To łotry... a my się nad nimi litujemy

Gość gość
spieprzaj z tymi swoimi wywodami

Gość gość88
niestety trochę racji ma, ja bym się z ukraińcem na pewno nie wiązała

Gość gość
Dajesz mu doopy?

Gość gość
Powiedz mu ze chcesz z nim zamieszkac na Ukrainie - zobaczysz jak zaraz szybciutko milosc sie skonczy! On potrzebuje obywatelstwa zeby na zachod wyjechac idiotko skonczona

Gość annawro
odezwała sie idiotka skonczona he he. Idz stąd :)

Gość gość
gość dziś zgadza się, ale ona na zabój zakochana i gwarantuję, że myśli sobie teraz, że pleciesz takie głupoty, że czytać się nie chce pocieszę Cię - nie jesteś sama - wiele moich kolegów również wchodzi w z wiązki s ukrainkami -teraz jest wysyp - nieważne jaki, byle by polak... zobaczysz jak szybko będzie ślub i jak szybko się to wszystko skończy... ale Tobie mam wrażenie się nie przetłumaczy

Gość gość
mnie się wydaje, że tutaj o obywatelstwo może chodzić teraz takie związki są na porządku dziennym

Gość annawro
gość dziś gość dziś zgadza się, ale ona na zabój zakochana i gwarantuję, że myśli sobie teraz, że pleciesz takie głupoty, że czytać się nie chce pocieszę Cię - nie jesteś sama - wiele moich kolegów również wchodzi w z wiązki s ukrainkami -teraz jest wysyp - nieważne jaki, byle by polak... zobaczysz jak szybko będzie ślub i jak szybko się to wszystko skończy... ale Tobie mam wrażenie się nie przetłumaczy a co ty mi chcesz tłumaczyć? zabieraj swoje teorie i idz stąd jak juz wczesniej napisałam. Nie jestes dla mnie żadnym przykładem. Pozdrawiam.