Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

Hej mam chłopaka który ma 170 wzrostu a ja mam 173 Co o tym myślicie ? Jest ode mnie 8 lat starszy . Czy ta różnica wzrostu rzuca się w oczy?

Gość gość
Macie się dogadywać , to jest podstawa

Gość gość
Dopasujemy się tylko trochę nie mogę się przyzwyczaić że on jest niższy . 3 cm to dużo waszym zdaniem ?

Gość gość
Dziwna jesteś to Ty będziesz się z nim pokazywać. Co obchodzi Cię zdanie innych...

Gość gość
wiesz co jeszcze rok temu bym napisała że to dużo ale miałam pięknego wysokiego faceta który zrobił ze mnie ruinę bo się ciągle klocilismy i nie dogadywalismy. kocham go nadal ale nie miałam nic do powiedzenia w tym związku. i teraz mówię że wzrost się nie liczy. tylko miej faceta który nie tylko chce stawiać na swoim. bo zaczyna się od tego że nie chce jechać na basen że pije tyle piwa ile chce ze pali ile chce wydaje na co chce a potem decyduje kiedy będziecie starać się o dziecko jakie ma mieć imię że nie będzie chrzczone. i ty nie masz nic do gadania bo jeśli nie jest jak on chce to koniec związku. jestem teraz wrakiem tej kobiety którą byłam rok temu

Gość gość
Możesz mi nie wierzyć ale ja nie patrze na to jak facet wygląda, więc jak jest dla ciebie dobry to nie patrz na wzrost

Gość gość
mało

Gość gość
Ale czy 3 cm to dużo ? I czy jak będę szła z nim za rękę to będzie widać ?

Gość gość
Nie wiem chyba mam jakąś obsesję bo wydaje mi się ze to mocno widać w dodatku jesxzse on ma mało włosów bo prawie jest łysy