Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niczego nie Warta

Nowy rozdział!

Polecane posty

Gość Niczego nie Warta

Założyłam nowy temat. Bo chcę zapomnieć narazie o wczorajszym dniu dzisiejszej nocy. Mam na imię Patrycja mam ,24 lata. Popelnilam błąd który odbił się negatywnie na całym moi. Życiu, stracilam przyjaciół, rodzinę, znajomych, nawet pracę gdzie nie można było na mnie narzekać brałam każda nadgodzine , nie chodziłam na zwolnienia, nawet jak mialm 39 stopni gorączki poszłam. Nie rozumiem czemu ale jeżeli ktoś popełni błąd najczęściej jest wykreślony z danego społeczeństwa. Czy my ludzie którzy zabłądzilismy nie mam prawa dostać drugiej szansy. Rozumiem powiedzenir jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, ale też bez przesady jeżeli my ludzie będziemy tak wykluczać tych którzy zabłądzili będzie coraz więcej prób samobójczych. Ja się spotkałam że mnie wogóle nie chcieli wysłuchać , wyjaśniać.Zostałam jednego dnia po prostu wywalona z gry. Jeżeli ludzie popełniają jakieś błędy , myślę że też warto ich wysłuchac i poznać ich historie, i dlaczego to zrobili. Ja spotkałam się z ogromną nienawiścią i hejtem i ja np ! wczoraj się poddałam , nie miałam już sił żeby się z nimi użerać odbierać telefony w którym cię pytają ile jeszcze to potrwa, ile potrzebujesz czasu żeby się zabić bo chcemy już zacząć kopać grób. Niektórzy nie mają serca i kiedyś doprowadza do czyjejś śmierci. Ja się cieszę że wczoraj trafiłam właśnie tu, bo wczoraj spotkałam naprawdę niesamowitych ludzi. Dziękuję

Gość gość
nadal wierzę mimo tego jakie mam teraz życie że będzie lepiej. chociaż znowu jestem sama a mam za 2 dni 36 lat. w urodziny nie będzie mi miał kto złożyć życzeń prócz córki i rodziców. u ciebie tez będzie lepiej

Gość kiki11
To napisz chociaż czym tak bardzo zawiniłaś,bo trudno tak teoryzować. Jedno jest pewne,że nikogo nie należy przekreślać a już na pewno nie powinna robić tego rodzina.

Gość Niczego nie Warta
Masz rodziców i córkę to naprawdę dużo. Ja miałem też niedawno urodzony spędziłam sama, ani jednego telefonu ani jednej wiadomości. Mam nadzieję że fsm radę się podnieść z tego bagna bo chcę im udowodnić że ludzie mogą zboczyć .nie wszyscy mają złe intencje.

Gość Niczego nie Warta
Ja podrobilam podpisu i wzięłam kredyt na bardzo bliską mi osobę, spłacam go wiem że zrobiłam źle i nie mam nic na swoje usprawiedliwienie

Gość gość
ludzie popełniają błędy. to ja 36 latka. ja za swój płacę już 3 rok bo zdradzilam męża on odszedł i ponownie się ożenił a ja zostałam sama. do tej pory nie znalazłam nikogo komu by na mnie zależało mimo że już bym nie zdradziła Bóg już mi nie dał szansy na poznanie kogoś kto pokocha

Gość Niczego nie Warta
36 lat to jeszcze możesz spotkać z ,4 miłości swojego życia . Moja świętej pamięci babcia miała 48 lat jak wzięła ślub z drugim mężem a przed ślubem znali się rok. Wierzę w historię miłosne... Ja też mam nadzieję że gdzieś na świecie jest w którym jestem stanie się zakochać zapominajac o patryku

Gość kiki11
Niczego nie Warta ,dobrze ,ze nie poszłaś za to siedzieć ,ale zeby wszyscy się odwrócili z takiego powodu? To jakaś paranoja. Zacznij nowy etap życia , uwierz mi ,można .Ja w wieku 58 lat byłam bez pracy ,bez jakichkolwiek pieniędzy i nie miałam nic swojego,ale wiedziałam,że muszę się uwolnić od męża alkoholika,że muszę znalezć pracę i wynająć mieszkanie i udało się a miłość? Moje kochane ,jestem od roku po raz 4 mężatką. Teraz szuka się drugiej połowy przez internet.Jeśli będziecie robiły to z głową,nie będziecie zakochiwały się w zdjęciach i nie będziecie wysyłały facetom pieniędzy to wszystko będzie dobrze. Niczego nie Warta ,to bardzo zły NICK, jesteś warta wszystkiego co najlepsze a swoje życie zacznij od zmiany NICK-u i zmiany swego myslenia

Gość Niczego nie Warta
Ja przez wvzotajsze tabletki nie wiem czy ropovzne nowy etap . Naprawdę teraz się boje po co ja je brałam

Gość kiki11
Nie wygłupiaj się i nie bierz więcej żadnych tabletek.To co zrobiłaś to jeszcze nie koniec świata. Wejdż na jakis portal ,popisz z kimś ,ale nie narzekaj i nie mów,ze jest ci żle tylko tak normalnie popisz,zobaczysz,że wszystko się zmieni.Najgorzej to siedzieć i każdemu płakać w rękaw.Gdy pokażesz się z innej strony to ludzie będą postrzegać cię inaczej