Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daj mi swoja dlon i...

Polecane posty

Gość gość
suchej nitki nie pozostawiła na wilk. wielka znawczyni erotyki, sztuki polskiej i francuskiej ma się za nie wiadomo co a tu dwa ususzone pety tzipsko przeorane przez pół Polski i jeszcze poucza to jak teraz tu wygląda to m.inn twoja zasługa uperfumowane szambo z pochłaniającą kuciapką :P bękartem,rozwodem, długami i wrednym fałszywym charakterem od takich kurv z daleka 🖐️

Gość gość
Niczym Skłodowska Curie i Kopernik. ;) Ostatnio piekłam skomplikowane ciasto i wyszło. :( 4I

Gość gość
Ty wyniosła hejterko Kuszo Dark nie jesteś lepsza :O

Gość gość
A ty kusza pilnuj swojego długiego kinola. Trolle pierdo/lony :D

Gość gość
z przepisu teściowej czy męża szamberium? niedługo minie dwa lata od twojego wesela projektantko Inesso :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Kusza Ile wyhejtowałas nicków pinokio ?gdzie macie Petrova psiapsiólki ?:D

Gość gość
Zadziwiające umiejętności gościa prowokują mnie do zadania pytania: co czeka świat, Polskę i ero w 2017? 4I

Gość gość
Twoje piź/dzisko wszystko wchłonie

Gość gość
Fetyszysta zakalca to zakała seksualna. 😴 ;) 4I

Gość gość
Mi ciebie kuszydło też :(

Gość gość
Szambo który cię teraz utrzymuje? :P Kosmetyczka i stringi kosztują

Gość gość
Zajmij się swoim bękartem straszydło. Wiewiór płaci alimenty? dwie samotne, uzależnione od forum mamuśki podajcie sobie dłoń. :D😴

Gość gość
Pusta wzbudzi podejrzenia. Wpisz"nie dotyczy"- jako stwierdzenie tajemnicze. ;) Podobno i tak prawdziwy mężczyzna to fan mięska jest. ;) 4I

Gość
Gość od "wesela Inessy" i "opowiadania które zniszczyło ero" jest już taką samą osobliwością jak ten od wspólnych wizyt u ginekologa albo pieszczot stóp zajętej laski, takiej nie dla niego ;) Będzie trochę smutno jak zniknie, to nie będzie już to samo. Tak jak nie byłoby to już to samo gdyby z krakowskiego rynku zniknęły gołębie. Jasne, byłoby czyściej i nikt by na ciebie nie srał znienacka, ale miejsce straciło by swój niepowtarzalny klimat ;)

Gość gość
Cześć adwokacie Inessy. :P

Gość gość
Ciesz się Kusza, że zostało tylko forum. Ja tam się cieszę. Zawsze to o niebo lepsze niż wpaść w ręce zboczonego ogiera, który zalewa kobiecie ci=pkę średnio cztery razy na dobę. Masakra. :O Napisz "kobieta mięsożerna szuka mięsożercy",ale licz się z konsekwencjami powyżej. :O 4444 Bez gość-kronikarz nie byłoby tutaj jak w domku, Cyniku. ;) 4I

Gość gość
Cynik kto jak kto ale ty srałeś po Muszce kastracie o wyglądzie dziecka. Lubisz rżnąć mężatki, rozwódki,, wirtualnie bo inaczej nie dasz rady synku i lubisz zjadać resztki po innych? :D gdzie Kama twoja miłość? płakała, tupała stopkami bo się zakochała:D

Gość gość
Agnieszko interesuje mnie o co sędzia wypytuje podczas rozwodu? :D:D Koleżanka się rozwodzi. Może opowiesz lub podasz przepis na długie szczęśliwe pożycie małżeńskie i mitomanie. Udaną 🖐️:P:P

Gość gość
Z Cynikiem chyba też coś było ale się wybyło. Młode, biedne i niedoświadczone to a paznokcie żelowe kosztują :D Kto ich będzie utrzymywał? Wilk?

Gość gość
Mucha nie wypina tyłka i tzipy przed każdym jak Szamberium. Cyniczek broni ją jeszcze nieowłosioną klatą bo dostał gołe foty Szamba :O🖐️ Chyba poszła wąchać klej do dziupli lub ugotowała pierogi wilkowi :P

Gość
Tak jak napisałem, miejsce straciłoby swój klimat ;) Ale jestem w szoku, że gość zrozumiał aluzję o gołębiach ;)

Gość gość
Przy niedzieli poczułam się prawdziwie po chrześcijańsku. Kusza, Cynik, ja- wpiszmy sobie na listę dobry uczynek. Gość nareszcie miał o kim popisać. ;) Obiad. :( 🖐️ 4I P.S. gołąbek pokoju 😴 ;)

Gość gość
Cyniku opciąganko na mailu było przez Agniesie? :P:P:P

Gość gość
Zmień majteczki Inesso z dwoma petami zamiast nóżek 😘

Gość
Tak, inaczej poziom żółci mógłby się podnieść do niebezpiecznie wysokiego poziomu ;) Trzeba ją systematycznie upuszczać ;)

Gość gość
Cynik przyznaj się miałeś pierwszy stosunek w życiu na mailu z Szamberium :P Idz upuśc nadmiar spermy boś blady dzieciaku :D Siedz i czekaj może wróci z obiadku z dzieckiem 🖐️