Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAGA UWAGA UWAGA chrończe swoje dzieci!!

Polecane posty

Gość gość

UWAGA ta osoba szuka prostytutek do Niemczech i pisze po fejsbuku do chłopców i dziewczynek oto jej profil https:// www.facebook.com/ marczello.pol usuń spacje

Gość gość
Ja mam męża i dzieci pajacu

Gość gość
Ja nie broni zboczeńców piszących do dzieci po internecie. Marczello Pol na facebboku ma 7 znajomych zamieszkały warszawa pochodzi z Stambuł więc gdzie masz zdezaktywowane konto ?

Może to kwestia tego, że nie jestem zalogowany. Tak czy inaczej - mam to w dupie. Jeśli widzisz problem, obawiasz się, że twoje kilkuletnie dzieci mogą zostać zwerbowane do niemieckiego burdelu, to napisz do Sylwii de Weydenthal. :classic_cool:🖐️

Gość gość
Co chcecie swój swojego broni :) A kary w Polsce nie ma :)

Gość gość
man on the moon Ciebie to powinni przymknąć za same pisanie komentarzy. A Tobie dzięki mam nadzieje że zgłosisz na policje.

Gość gość
man on the moon . Ja myślę że tych co mają tak tragiczny los innych w d***e trzeba do takiego burdelu zwerbować ;)

Gość gość
Na Olx do mnie pisał ten ktoś po numerze telefonu go znalazłam na Facebooku

gość dziś Tymczasem ja myślę, że to dość poważne oskarżenia, niepoparte żadnymi dowodami. Internet wszystko przyjmie i jak widać, często łyknie. Ponadto, ślepa wiara we wszystko co przeczytasz w internecie, szczególnie na kafeterii, może cię kiedyś zgubić. :classic_cool:

Gość gość
Mam zdjęcie rozmowy z tą osobą i dobrze wiem co piszę więc i numer telefonu też jest więc wiem co pisze w przeciwieństwie do Ciebie.

Gość gość
Jak jak tu się nie da wysłać ani zamieścić zdjęcia ? Na policje pójdę i że go broniłeś też zgłoszę przysięgam co za zero żeby tak robić!!

Gość gość
No co chcesz takich zachowań się nie piętnuje tylko jeszcze baran wyjdzie i powie że oskarżenie ciężkie. Powinna być strona gdzie można zmieścić dowody i dane takiej osoby skoro policja nic z tym nie robi.

Gość gość
Widzę ze ktoś się tu boi żeby policja i ludzie w intranecie nie zaczęli ścigać gnojów co gotują innym piekło na ziemi. Brawo dla Ciebie dość tego nie każdy sobie może pisać do kogoś innego co chce i zastraszać !!!

Gość gość
Dokładnie to już zaszło za daleko i trzeba to złapać za mordę. W końcu strach będzie na ulicę wychodzić. Co mi to wysłałeś przecież to oznacza jako Spam w wiadomości i nie chce dodać. Ludzie nie bagatelizujecie takich zachowań nie bójcie się, CHROŃCIE SIEBIE I SWOJE DZIECI !!!

Gość gość
badz idiotka dodaj zdjecie rozmowy wraz z danymi i profilem swojego dziecka. nie widzisz że on to chce wyłudzić

Gość gość
Teraz widzę nie pomyślałam. Dobra skorzystajcie z tego co jest ja się zorientuje jutro jak to na policji wygląda.