Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% kobiet nie myje pochwy po seksie

Polecane posty

Gość gość

ohydne dziwki

Gość gość
też tego nie rozumiem... seks wieczorem po kąpieli i spać bez umycia się... a ja chcę seksu rano ale jak tu seksować jak pipa nieświeża, śmierdzi na 3 metry. A najlepsze jest to, że moja rano się nie myje, tzn umyje tylko zęby i robi makijaż i sru tak na miasto z tym śledziem w majtach... Czas się rozejrzeć za normalną dziewczyną

Gość goscwkosc
Tester jebnij ty sie w ten glupi leb, szkoda mi cie. Jestes gej to sie przyznaj, czy poprostu zalujesz ze nie urodziles sie z pochwa? Ty jakis jebniety jestes. Co ty masz z tymi pochwami? Wiem ze sa piekne

Gość gość
przyznam się Wam , że ja autorka tematu też nie myję. chcę czuć zapach tej odrobiny piękna w sobie , które miewam od czasu do czasu

Gość gość
pochwy sie nie myje - pochwe sie iryguje!!! przemyc mozna srom co najwyzej.. a z czego ma sie podczas seksu ubrudzic pochwa? jak wpuszczam faceta tylko w prezerwatywie? to tylko moj sluz, starty naskorek i ew. srodek nawilzajacy z gumki. to wystarczy potem jak sie nie ma czasu na kapiel przejechac mokra chusteczka do hig. intymnej. slyszales o czyms takim jak naruszenie naturalnego plaszcza lipidowego skóry poprzez zbyt czeste mycie??

Gość gość
nie myje fiuta po seksie jakby wam to pomogło

Gość gość
fiuta powinienes bo jest on niejako ukiszony po pobycie w gumce/w ktorej plywal w s*****e/i cieplym srodowisku pochwy. fiut potem capi.