Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Msm ochotę go zabic

Polecane posty

Gość gość

Leze w lozku z zapaleniem nerek a moj chlopak spiobok mimo,ze obiecal isc do sklepu po jedzenie i wode (musze duzo pic). Mam ochote wyc slbo go bic normalnie. Czy na was facetach nigdy nie mozna polegac? Buuuuuuu

Gość gość
Jak soboe głąba na faceta znalazlas to teraz nie marudz.

Gość gość
może jest zmęczony i zasnął. Obudz go.

Gość gość
Przepracowall sie w niedziele.jest zmeczony swoim lenistwem.

Gość gość
Obudziali oczywisciepretenshe,ze mam "od niego nie wymagac latania do sklepu". Masz racje wzuelam glaba to teraz mam. Ogolnie to jest dobry facet ale len smierdzacy. A wiecie co jest nalepsze? Ze od dwoch i pol roku tylko ja pracuje i to ja nas utrzymuje. I mam nie wymagac! Chyba pałka sie przegla!

Gość gość
Taaa poza wyjsciem z psem i zawiezieniem mnie do lekarza nie zrobil nic! Siedzę i płacze ze złości.

Gość gość
Niestety to frajer lepiej go olej

Gość gość
Wiem co czujesz, ja w tej chwili sama organizuje remont mieszkania i maluje sciany bo moj jest wiecznie zapracowany, fakt wraca pozno ale zeby jeden pokoj remontoac od 3 mcy? Ogolnie ze wszystkim o co go poprosze ma problem, Krytykuje wszelkie moje pomysly, choc sam nie robi nic dla naszego wspolnego zycia. Tez zaczynym miec tego dosc. Chlopak ma byc nie tylko dobry, powinien byc rowniez uzyteczny. Inaczej to pipa , a nie facet.

Gość gość
Wiem co czujesz, ja w tej chwili sama organizuje remont mieszkania i maluje sciany bo moj jest wiecznie zapracowany, fakt wraca pozno ale zeby jeden pokoj remontoac od 3 mcy? Ogolnie ze wszystkim o co go poprosze ma problem, Krytykuje wszelkie moje pomysly, choc sam nie robi nic dla naszego wspolnego zycia. Tez zaczynym miec tego dosc. Chlopak ma byc nie tylko dobry, powinien byc rowniez uzyteczny. Inaczej to pipa , a nie facet.

Gość gość
Twój to chociaz pracuje...

Gość Malezyjka
Polecam rokitnik i inne antyzapalne rzeczy i takież jedzonko. Żeń szeń koreański (choćby granuliki instant). Ostropest osłonowo na nerki. Ale po trochu i pomału. Obserwuj jak się czujesz. Zdrowia.

Gość Malezyjka
Aha, nie zabijaj ^^ pzdr i uciekam.

Gość gość
A na kamienie w nyrach jest podobno dobry chlorek magnezu. No tak, to też pomału