Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak obiecałem idę jutro po linkę do obi pomału wiązać jak obiecalem

Polecane posty

Gość gość

Liczę na przelew około 150 zł idzie kasa od 7 w końcu wezmę połówkę jarania , pizze i film na wieczór i spać c*****o

Gość gość
Większość problemów każdego rodzaju można rozwiązać i warto rozwiązać, ale najpierw trzeba chcieć. Nie rób głupot. Nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce. Każdy przeżywa przykrości, trudności i ciężkie chwile w życiu. Dzięki temu możemy wzrastać.

Gość gość
A co ja mogę zrobić nic mam masę kłopotów, czekam na rozwój wydarzeń tego jednego problemu potem będę się starać żyć nie chce dużo , potem depresja , strach przed nie swoimi mandatami itp chce szukać pracy i się wyprowadzić to tyle mieć swoją telewizję internet może psa

Gość gość
Wszystko możesz zrobić. Rozwiązuj te swoje problemy, jeden po drugim. Ustal priorytety, kolejność i działaj.

Gość gość
Chodziłem 6 lat do szkoły , uczyłem się , wpompowalem kasę i co obleje na końcu jedyny coś robiłem , z matury się wycofalem bo może puszcza chodź dużo umiem , ten dzień nie nawidze dnia matury al CHUJ lesery oodpocza mnie wszystko to czeka nie sprawiedliwe i żadne brutalne se w c***a mogą wsadzić ja się sprzeciwiam temu z rodzicami kosa skończę ze sobą matka niech obwinia siebie może zobaczę

Gość gość
Nie da się rozwiązać na pewno kupię nauczę się wiązać schowam gdzieś ale jeszcze nie wiem gdzie

Gość gość
No coś ty, weź sie pozbieraj i znajdź jakąś laskę!

Gość gość
Poproś J/esusa o pomoc. Powiedz Mu o swoich kłopotach jak przyjacielowi. On Cię nie zostawi w potrzebie. Nic nie tracisz. Wiedz, że myśli samobojcze to podszepty szatana. Jesli idziesz za nimi bo uwierzyłeś w swoją desperację to idziesz drogą złego. W przepaść na wieki. A stamtąd już nie ma ratunku. Poczytaj oredzia na stronce jezusdoludzkości . pl Zobacz na youtub filmik pt. Demony seksu I wszystko zrozumiesz.

Gość gość
Jestem mulem , nieudacznikiem , odludkiem chciałem zdać ta szkole i sobie jakoś żyć ale nawet tego od życia nie dostane

Gość gość
Jakas sekta mógłbym spróbować

Gość gość
Powiedz to J/ezusowi. On da Ci drogę rozwoju.

Gość gość
Żadna sekta. Nawróć sie człowieku bo demony targają Twoimi myślami

Gość gość
J***e mnie ten jezusek szukam rodziny , czegoś co bym odtracil nie wiem przygarneli by mnie ale tu to trzeba płacić pewnie

Gość gość
Bładzisz. Bez niego jesteś zagubiony i nieszczesliwy. Zobacz na youtub filmik pt. Wyrwani z niewoli

Gość gość
Wszystko do dumy czekam do nowego roku na rozwój wydarzeń

Gość gość
Może gdzieś wstapie przy czasie do sekty spróbuję w końcu mogę dorobić pomyślę wszystko tu mnie nie zabija zniszczą głowę , tu depresja, tu nie sprawiedliwość , tu mandaty daj spokój z takim życiem

Gość gość
Idę i tak uczyć się wiązać a potem pomyślę o tej sekcie dowiem się ile to się płaci chyba nie więcej niż 150 na msc będę się ukrywał nie będę robił z siebie patologii

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Odezwała się "ta ? " Agata się wk***ilem jeszcze bardziej ee tam wszystko do banii nie odpisuje jej napisze ze ja lecę cześć , boje się ze mnie skasuje podobała mi się c*****o rzadna mnie nie chce

Gość gość
IDĘ spać napisze to jej