Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż myśli o rozwodzie

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nawet z kim porozmawiać dlatego muszę choć tutaj się wygadac.Mieszkam zagranica i mój mąż jest obcokrajowcem.Mamy dwójkę dzieci.Jestesmy małżeństwem już od 8 lat.Raz było lepiej,raz gorzej ale ostatnio coraz trudniej.Wogole się nie dogadujemy.On jest zmęczony praca,ja opieka nad dziećmi.Jeszcze do niedawna pracowałam ale teraz jestem w domu z naszą 1,5 roczną córeczka.Oddalilismy się od siebie.Ja czuje że moje życie to tylko dzieci i obowiązki domowe.Wpadam w coraz większą depresję bo mąż już prawie przestał że mną rozmawiać.Nie mam nawet z kim pogadac.Kolezanki niby jakieś sa ale każdy jest zajety własnym życiem.Dzis rano powiedział mi Że bedzie zabiegał o prawa do dzieci bo ja i tak ich sama nie utrzymam w Polsce Jestem tym wszystkim załamana

Gość gość
Nie możesz kochana być załamana.musisz być silna i rozpocząć walkę o rodzinę.

Gość gość
Każdy związek powszednieje z czasem. Musicie zawalczyć o siebie. Dzieci są gośćmi w naszym życiu. Rozmawiajcie, kochajcie się, troszcie się o siebie.

Gość gość
Dzięki za wsparcie.My już tyle razy próbowaliśmy.Chodzilismy nawet na terapię małżeńską.Wiele w tym mojej winy.Jestem wybuchowa.On uwaza że go nie szanuje.Ja po prostu jestem przemęczona i sfrustrowana.Ciezko znaleźć chwilę dla siebie.Teraz już on nawet nie chce ze mną rozmawiać.Traktuje mnie jak wroga,jak powietrze.Powiedzial że nic już do mnie nie czuję.Nie wiem czy w złości czy rzeczywiście tak jest.

Gość gość
Dzięki za wsparcie.My już tyle razy próbowaliśmy.Chodzilismy nawet na terapię małżeńską.Wiele w tym mojej winy.Jestem wybuchowa.On uwaza że go nie szanuje.Ja po prostu jestem przemęczona i sfrustrowana.Ciezko znaleźć chwilę dla siebie.Teraz już on nawet nie chce ze mną rozmawiać.Traktuje mnie jak wroga,jak powietrze.Powiedzial że nic już do mnie nie czuję.Nie wiem czy w złości czy rzeczywiście tak jest.

Gość gość
dzieci są goścmi w waszymzyciu- chociaż jedna mądra kobieta na forum!!! ;-))

Gość gość
Do Indonezji jadę dopiero za dwa miesiące, ale już teraz po nocach śni mi się woda kokosowa, tropikalne owoce i pikantny sos z orzeszków

Gość gość
Liturgia Słowa

Gość gość
Krzyżyk na drogę pajacowi!

Gość gość
Nie oddam oczywiście dzieci i on tez.Moze powinniśmy po prostu mieszkać razem ale obok siebie?To jakaś paranoja!