Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto potrafil się dorobić mieszkania samodzielnie za własne ?

Polecane posty

Gość gość
Ja jestem osobą wierzącą w Boga i wierzę że każdy z nas jest potrzebny, nie bez powodu rodzimy się tacy, czy inni. Kiedyś wydawało mi się że jest inaczej. Pamiętam moją dyskusję ze szkolnym pedagogiem-moją przyjaciółką zresztą, tylko dużo, dużo starszą, jak próbowała mi wytłumaczyć że nawet tacy z genem mordercy są potrzebni na tym świecie- bo jako małolata miałam problem ze zrozumiem tego.

Gość gość
Jeśli posiadasz własna firmę z dużymi dochodami tak jesteś w stanie odłożyć na własne mieszkanie bez kredytu. Natomiast z etatu szczerze watpię .. chyba ze lekarz, prawnik , programista

Gość gość
przeciez jeśli firma ma duże dochody można wziąc kredyt załóżmy na 5 czy 10 lat, po co czekać aż ci się uzbiera ?

Gość gość
10:50 Jeszcze artysta! Zawody artystyczne to również te wymagające artyzmu manualnego- w nich również można zarobić więcej niż 5-6tysięcy i z taką pensją można już coś odłożyć sobie.

Gość gość
Ja jeszcze potrafie dorobić do pensji tego tysiaka miesięcznie -ale muszę się na/wysilać-po/udostępniać na fejsie sporo materiału. Chciałam to zautomatyzować, ale tak jak piszesz programista niczym lekarz-nie ma dla mnie czasu. -A jak jest kiepski i nie lepi tematu to nie potrafi pomimo czasu jakim dysponuje. Ciężki temat.

Gość gość
moja znajoma kupiła mieszkanie na kredyt 2 pokojowe i spłaciła w 15 lat ale mieszka z mamą która ma wysoką emeryturę Też nie liczę że dorobiła sie samodzielnie

Gość gość
10:53 Po to żeby nie oddać półtora razy tyle w najlepszym wypadku i za to kupić coś, zamiast sprezentować bankom?

Gość gość
Ja dorobiłam się w życiu samodzielnie, w 1996 roku kupiłam działkę budowlaną za 6 tys pieniądze miałam z handlu towarem na straganie.Po 16 latach w 2012 sprzedałam tą działkę za 200 tys.Przepisy UE do tego sie przyczyniły. Kupiłam sobie mieszkanie własne w wieku 39 lat :O młoda już nie byłam ale samodzielnie

Winę za tą sytuację ponoszą politykiery i to oni powinni beknąć😠.Ja planuje coś wykombinować to pewnie się uda ale nie dopuszczę do tego żeby g****o z wiejskiej się ze mnie i nawet z innych śmiały😠.

Gość gość
Co tam mieszkanie! Nowt telefun to dzis mus! Hahahaha ;)