Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HA HA HA JA PIER...ALE JAJA !

Polecane posty

Gość gość

Ale mam beke z siebie!:D Ha ha ha ha ha Leże sobie i naszła mnie ochota żeby sobie posłuchać utworu, który dziś rano w aucie słuchałam... Myślę sobie wyszukam go w necie... -Ale jak? -No nie wiem k..-myślę sobie -Jest wyszukiwanie obrazem, to może wyszukiwanie melodią też jest Przecież k.. dzisiaj wszystko jest! Patrze się ...Jest! Czujecie to... I zaczęły się jaja! Trzeba było zanucić ten utwór-ha ha ha Jak zaczęłam fałszować, to możecie sobie wyobrazić co znalazłam :D ale mam bekę!

Gość gość
No i kur.. nie znalazłam tego utworu, nie? Bozia nie dała talentu, nie jestem człowiek orkiestra-wyszukiwarka błędnie interpretuje moje wysiłki!

Gość gość
0/10

Gość gość
Żeby pisać prowo tez nie można być kretynem.

Gość gość
Ty miernoto kafeteryjna i twoje odwieczne prowo które ni schodzi ci z mózgu :D Myślisz że jak napiszesz tutaj dwa słowa to większość jednak normalnych ludzi, domyśli się, co miałaś na myśli? Mniemam że nie potrafisz sobie wygooglować http://www.midomi.com/ i nie lepisz po co w ogóle i o czym jest topik?

Gość gość
Sam jestes miernota z twoim topikiem chamstwem i wulgaryzmami, żadna kobieta się tak nie wyraża ani żadna nie pisze tyle o takich głupotach, tez bym miała co komentować, nie zasłużyłeś nawet na moje pare słów, ty maso kału zamiast rozumu.