Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety mają takie zdanie ??

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem dlaczego chłopak który ma 190 ale po ściągnięciu koszulki widać mu szybkie kości lub ma piwn brzuch nie żadko piersi jest uważany a bardziej przystojnego niż chłopak który ma 170 -175 ale dba o sibie dużo ćwiczy i jeśli chodzi stricte o sile jest dużo silniejszy niż tamta mekepeta jest przez dzmęczony uważany za gorszego. Ja mam 172 cm i mam takiego kolegę z klasy o nie potrafi zrobić 10 pompek ma 187 a to zawsze za informacje dzieczyny się oglądają mimo że non stop chodzi w jedniej buzię

Gość gość
Dodam że a potrafię wycisnąć 100 kg na ławce płaskiej i podciągnąć się na drążku 20 razy

Gość gość
To nie kobiety Autorze, to nastolatki.

Gość gość
Blee, najgorsze to przypakowany karakan. Stanowczo wole wysokich i szczuplych

Gość gość
I to jest bez sensu a a ie jestem przypakowany jestem szczupły i umięśniony.

Gość gość
Bo dziewczyny z klasy to jeszcze dzieciaki, które same nie wiedzą, czego chcą. Albo patrzą na coś innego, niż ciało :P

Gość gość
Autorze, nie patrz na osądy malolat, bądz dobrym facetem z ukształtowanym charakterem. Czas szkoly minie, mody, i takiej demonstrowanej fizycznosci. Jestem dorosłą kobietą, moj facet ma 170, i nie zamienilabym go na stu "tyczkarzy". Pozdrawiam.

Gość gość
Może chodzi o twarz??? :-)

Gość gość
Wolę jedną ale taką z którą nie tylko będę ale i się zakocham (a szkołę już skończyłem 22 ale nadal się kolegójemy) ja jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny a on miał 5 mimo że z harakteru nie est uwodziciałem częściej mnie grupa słucha niż jego .