Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość devastated

zawitałam do mieszkania faceta i się załamałam

Polecane posty

Gość devastated

Bajzlem jaki tam panuje :O Niby sprzątał z okazji mojej wizyty, ale... :O oto co zastałam: - rozwaloną sofę a właściwie tylko jej drewniane obramowanie :O oderwane oparcia walnięte na podłogę :O - na półkach kilkumiesięczną warstwę kurzu - na stole jakieś puste opakowania, w gruncie rzeczy śmieci - pościel z dziurami - rozdeptane kapcie z odklejającą się podeszwą - zakurzone stereo :O - masa jakichś gratów porozkładana wszędzie bez ładu i składu. :O Dlaczego faceci to tacy syfiarze?? Ja bym się wstydziła kogoś wpuścić do tak zapuszczonej chaty!!! Zrywam z nim chyba :O

Gość devastated
Nie podejrzewałam go o coś takiego. :O

Gość gość
Chyba też byłam u tego Twojego faceta...

Gość devaststed
Serio? W jakim mieście?

Gość gość
Miasto na W

Gość devastated
A to nie, my jesteśmy z Poznania. Ale to tylko potwierdza teorię że faceci to brudasy! :O

Gość gość
Japriedziele :-D Szczera rada: uciekaj! Chyba że chcesz być sprzątaczka.. Nigdy nie chcialabym takiego kogoś, kto nie dba o swój dom, na bank o siebie też! Nawet nie pofatugowal się żeby na Twoje przyjście ogarnąć!! O Ciebie tez nie zadba. Takie rzeczy wynosimy z domu. Rozumiem że faceci raczej nie sprzątają - tak sie utarło. Ale do takiego stopnia?? Jak dla mnie LEŃ i flejtuch!!!

Gość devastated
Powiem więcej - on ma taką pracę że kilka dni w tygodniu ma wolne! Więc nie rozumiem jak można tak zapuścić dom! I spać w łóżku obok którego stoi zarośnięta kurzem szafka :O

Gość gość
mi by tam nie przeszkadzalo sama jestem syfiara he he

Gość gość
11.14 I z czego się cieszysz? To tylko świadczy o Tobie :/

Gość devastated
Z dbaniem o siebie u niego trochę lepiej. Chociaż na jednym spotkaniu zauważyłam dziurę w spodniach a na drugim dziurę w rękawie swetra :O No i te rozwalone kapcie masakra :O

Gość gość
11.44 Te drobne sprawki jak dziura w swetrze... on o siebie nie dba. Jestem pewna. Jak na chwilę obecną moze jesteś zauroczona i to nie ma dla Ciebie większego znaczenia? Ale jak różowe okulary opadną to nie będziesz mogła tego znieść. I tak od kolonie do kłótni i po związku Nigdy nie nauczysz czegoś, co nie jest wpojone od dziecka. Leń to leń. I wierz mi lub nie, ale mam mala mądrość po babci . Niby głupota ale zawsze się sprawdza! Spójrz na buty faceta, jeżeli o nie dba to zadba o Ciebie :) Komu o tym nie mówię to potwierdzają :)

Gość gość
Ja patrzę na paznokcie, czy ma czyste, zadbane, jak pachnie, w jakim ubraniu chodzi( nie ciuchy stare, rozwleczone, dresy -fuj) i na buty. Jak ktoś ma brudne buty to flejtuch jest.

Gość devastated
Paznokcie to on chyba obgryza :O

Gość gość
Witam. Wspólczuje serdecznie, facet fleja odpycha i obrzydza na start. Jak Cię widzą , tak Cię piszą... Sama mam czystego, schludnego faceta, więc tym bardziej jestem w szoku. Skąd takie typy się biorą? Jak brudny to i leniwy, a do tego skąpy. Żałuje na nowe ciuchy, nawet takie przyzwoite z ciucharni, na środki czystości... O matko....

Gość devastated
No właśnie na ciuchy chyba skąpi, widziałam chyba ze dwie pary spodni (w tym te dziurawe), trzy sweterki i tyle. A kapcie do domu przecież można za 10 zł kupić, a nie w rozwalonych chodzić... :O

Gość gość
Fuj :O

Gość gość
No właśnie....musiałbyś faceta resocjalizowac, stałe mu posprzątać, i obkupić, by wyglądał jak człowiek. Ale to dorosly facet, a nie małe dziecko, więc...nie wpuść sie w matkowanie mu. Wiele kobiet robi ten błąd, a potem narzeka. Dorosły facet powinien sam się ogarniać, a nie czekać na kobietę, by za niego dbała...o niego.

Gość devastated
No dokładnie dorosły facet i co, ja mam mu mówić ze trzeba kurze wycierać albo upominać że w dziurawym sweterku się nie chodzi? :O Jeszcze tam do pracy w ogródku ujdzie ale nie do knajpki! Na moj*****ardzo delikatne!- uwagi o porządku oznajmił że 'tak jest przytulnie i nie widzi problemu'. :O

Gość gość
Jak Ty lubisz porządek to na dłuższą metę nie wytrzymasz z takim typem wiem co mówię. ;)

Gość gość
Widocznie wcześniej mieszkał...w ziemiance;) Punkt widzenia a punkt siedzenia.. Tak na poważnie, nie wpusc się....w ziemiankę.

Gość devastated
No właśnie lubię. U mnie w mieszkaniu jest czysto i panuje ład, oczywiście zdarzy się zapomnieć umyć kubeczek albo zostawić gazetę na sofie ale zwykle szybko usuwam zaniedbania. :)

Gość gość
byłam kiedyś z takim, który miał syf w mieszkaniu. Brzydziłam się tam herbaty napić. Naczynia umyte byle jak, klejące się widelce. Tak mnie obrzydził, że go zostawiła krótko potem.

Gość gość
Teraz nie wyciera kurzu a potem zobaczysz przestanie się myć jak już uzna że jesteś jego :D

Gość gość
Ludzie nie przeginajcie w drugą stronę. Oczywiście, jeśli kogoś zapraszamy to obowiązkowo sprzątamy. Jednak na co dzień, to różnie bywa. Dom służy do mieszkania, a nie do oglądania, a to oznacza, że owszem sprzątam, ale nie jestem sama dla siebie terrorystką porządku. Jak mam gorsze dni, to przez kilka dni mam bałagan, ale później to ogarniam i przez kolejne dni króluje porządek. Tyle, że ja nie spełniam cudzych oczekiwań z magazynów, tylko swoje własne.

Gość gość
14:16 i gitara, tak trzymać! Dom jest dla człowieka a nie człowiek dla domu. Porządek jakis musi być ale bez przesady!

Gość gość
A Tobie autorko radze, jeśli masz aż tak dużego fiola na punkcie porządku to uciekaj od tego faceta jak najdalej i pozwól mu żyć po swojemu!

Gość devastated
Kurze nie starte od kilku miesięcy to Waszym zdaniem normalne? :O I to nie gdzieś po kątach, centralnie na widoku na meblach! Okna niemyte chyba z rok :O

Gość gwoli wyjasnienia
Czy ty na pewno poszlas do tego wlasciwego mieszkania? :D