Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwelinaPe

Jak wypromować sklep w sieci?

Polecane posty

Gość EwelinaPe

Zastanawiam się nad działaniami, które pomogłyby podnieść pozycję sklepu internetowego w wyszukiwarce? Co robicie w tym zakresie? Jakie działania konkretne? Ile mniej więcej czasu trzeba założyć, żeby zauważyć efekty konkretnego działania?

Znasz się na tym? Zakładam, że nie, skoro pytasz o to, ile czasu potrzeba, żeby zobaczyć pierwsze efekty. Nie lepiej zlecić to komuś, kto się na tym zna?

Gość gość
Zdecydowanie polecam jednak zlecić taką usługę komuś, kto sie na tym zna i robi to profesjonalnie. Samodzielne działania mog aprzynieść więcej szkody, niż pożytku, szczególnie, jeśli nie do końca wiadomo, jak zabrać się za taka kampanię i co faktycznie zadziała, a na co szkoda czasu.

Gość EwelinaPe
Dlatego właśnie pytam, bo niespecjalnie jestem w stanie sama się za to zabrać. Po prostu - brak kompetencji. Ostatnio namierzyłam agencję Expert Media Social, który ma ofertę właśnie dla mniejszych i średnich przedsiębiorstw i powoli zbieram się, żeby zadzwonić na ich infolinię. Jak dobrze pójdzie, dostanę u nich tzw. opiekuna reklamy i na bieżąco będziemy omawiać te działania. Zdecydowanie wolę oddać to w ręce profesjonalistów.

Gość Statystyczna Pani
Ciekawa ta opcja, szczególnie, jeśli chodzi o opiekuna reklamy. Zerknęłam na stronę tej agencji i wygląda to bardzo profesjonalnie. Stawiają na jedno, konkretne działanie, więc można przypuszczać, że zrobią to rzetelnie. Daj znać, jak poszła rozmowa, ciekawa jestem dalszych opinii.

Reklama w internecie to rzecz wręcz niezbędna w dzisiejszych czasach. Zarówno pozycjonowanie jak i prowadzenie kampanii marketingowych na portalach społecznościowych to w tej chwili najskuteczniejsze formy reklamy. Zadanie to warto zlecić profesjonalistom http://fabrykamarketingu.pl/. Mój znajomy z nimi współpracuje i sobie chwali.

Gość Ada

Ja polecam stronę wypromujemy.com. Jestem bardzo zadowolona z ich pomocy.