Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam już 30 testów ciążowych i ciągle nic...

Polecane posty

Gość gość

Staram się ponad dwa lata. I co miesiąc jedna kreska. Gdyby nie to ze biorę luteinę, to nawet bym ich nie robiła. Ciągłe rozczarowanie...

Gość gość
No i? Mąż, partner się przebadał? Plemniki ma ok? Odpuść... przez 2 miesiące nie współzyjcie, dajcie na luz.. A potem przed owulacją uprzedź męża,żeby czasem się nie masturbował... żeby nie doszło do wytrysku w ciągu 4-5 dni przed współżyciem. N|ie pocieszę Cię, bo nie potrafię.. Jeśli do tej pory nie robiliście żadnych badań, to proponuję plemniki u faceta, a u Ciebie wykonać drożność jajowodów. Ja zaszłam w ciążę po prawie 4 latach (w międzyczasie miałam różne badania, mąż też-plemniki kiepskie-, wykonano drożność jajowodów, nawet miałam nieudaną inseminację)... ciąża okazała się ciążą pozamaciczną :-/ Potem znów nic... kolejne bezowocne lata. Po 3 latach kolejna ciąża- poronienie. Dopiero potem się udało.. W od odstawienia prezerwatyw do momentu kiedy urodziłam dziecko minęło niespełna 8 lat. Cóż.. będę starszą mamuśką.. ale lepiej urodzić w wieku niespełna 31 lat niż wcale. Po niecałych dwóch latach okazałos ię, że znów jestem w ciąży. ot.. taka niespodzianka.

Gość gość
Oczywiście że zrobiłam badania, ja i mąż. I wszystko niby dobrze. I nawet odpuściliśmy 3 cykle i nic.

Gość gość
Przed planowaniem dziecka kobieta powinna zglosic sie do ginekologa na wizyte kontrolna. Jezeli lekarz stwierdza ze wszystko jest ok stosujemy sie do jego wskazowek i zaczynamy starania. Po 6 nieudanych cyklach wracamy do lekarza. Ale nie tylko kobieta! Partner tak samo zglasza sie do specjalistow i wykonuje zlecone badania. Bo potem szkoda czasu a on leci nieublaganie.

Gość karolina899
Hmm ja też robiłam miliony testów które zawsze były negatywne i w ten dzień zawsze przychodziła miesiączka zwykłą czyli w moim przypadku obfita Ale bezbolesna A zawsze miałam bolesne miesiączki wczoraj obudziłam się z dziwnym brzuchem myślałam ze to znowu torbiel więc właśnie wracam od gina i hmm ok 22 tydzień ciazy mój torbiel ma oczy nozki i rączki i jest dziewczynka :))

Gość gość
Mamy już jedno dziecko wiec trochę badan nam odpadlo a te co robimy aktualnie wychodzą dobrze. Z pierwszym dzieckiem zaszłam po 4 cyklach i bardzo chciałam i mimo to psychicznie się nie zablokowałam. A teraz? Niby większy luz a z jakiejś przyczyny nie wychodzi.