Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alson

Czy to infekcja?

Polecane posty

Gość Alson

Od paru dni borykam się z nieprzyjemnym problemem. Zacznę od tego, że mam 16 lat. Parę dni temu zaczęłam odczuwać pieczenie i swędzenie w miejscu intymnym. Niedługo po tym pojawiły się brązowe upławy. Myślałam, że taki kolor czasem się zdarza, ale trwa to już od paru dni i nie ustępuje. Ostatnio stały się bardziej krwiste. Nie jest to raczej miesiączka, ponieważ powinnam ja dostać dopiero za 8 dni. Co prawda nie mam regularnego okresu, ale to plamienie jest raczej za małe na miesiaczke. Zazwyczaj też mam objawy typu ból brzucha itp. Nie przejmowalam się tym wcześniej, bo myślałam, że mi przejdzie. Jednak odkad te dziwne uplawy nasilily się jestem zaniepokojona. Czy to może być infekcja? Muszę iść do ginekologa? (Jeszcze nigdy nie byłam i trochę się boje)

Gość gość
wygląda na infekcję, nie czekaj -idź do ginekologa. Naprawdę wizyta to nic strasznego. :)

Gość gość
Zdecydowanie powinnas zgłosic się do specjalisty. Ze swojej strony mogę polecic Ci http://sofimed.pl/ w Krakowie. Maja tam naprawde doświadczonych lekarzy, na pewno otrzymasz fachowa diagnoze