Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondinex

Wigilia vs dziewczyna

Polecane posty

Gość Blondinex

Witam serdecznie. Mam niemały problem.Mianowicie...moj chlopak (20 lat) i ja (18) jesteśmy ateistami.Razem jestesmy 4 lata.Dla mnie oznacza to, iz nie uczestnicze w tych wszystkich świętach chrześcijanskich-Wigilia, Wielkanoc itd. On zawsze utrzymywał , ze ma tak samo... przez 3 lata spędzalismy święta razem ..raz u mnie raz u niego. . .korzystając przy okazji z pełnej lodówki jedzenia.Ale do sedna..Jakos dwa tygodnie temu nie pamiętam nawet jak, zaczęliśmy rozmowę jak spędzimy święta w tym roku. . .A on powiedział, że mam sobie nie myśleć, iz zawsze święta będziemy spędzać sami. Ze on będzie jeździl do taty, do mamy , do jednych dziadków i drugich. . . Nie powiem, zrobiło mi się przykro gdy to usłyszałam. . .Człowiek ma wrażenie, że zna druga osobę bardzo dobrze. . .duzo z nia rozmawia...a okazuje sie po jakims czasie, ze ta osoba kłamała (mówiąc ze nie lubi świat, nie lubi rodzinnych spotkań-od razu pomyślałam-kurde ma tak samo jak ja -ideal....) ... Co ja mam robic? Czuje sie oszukana.bylam pewna ze jestem z odpowiednim człowiekiem i mamy co do świąt takie samo zdanie. . .

Gość gość
Mogło mu się po prostu zmienić. Wczesniej był zbuntowanym dzieciakiem, a teraz po prostu tęskni do rodzinnej atmosfery świąt